12 de setembre 2007

LA NOTA DEL DIA

Nota de premsa del PP
El Partit Popular ens ha fet arrivar ( dilluns 10 de setembre) la següent nota de premsa sobre els actes organitzats per la CAL de Montcada referits a la Diada :

El Partit Popular de Montcada califica de “escándalo democrático” el homenaje a Xirinacs.

La coordinadora de asociaciones de la lengua catalana ha convocado unos actos con motivo de la Diada. El lunes 10 de septiembre, la Coordinadora de Asociaciones de la Lengua Catalana ha convocado una jornada reivindicativa, en la que se leerán fragmentos del Acto de Soberanía de Lluís Maria Xirinacs. Por este motivo, la portavoz del Partit Popular de Montcada i Reixac, Eva García ha afirmado que “es un escándalo democrático que se haga un homenaje a un personaje siniestro como fue Xirinacs que había defendido a las organizaciones terroristas y justificado sus actuaciones llegándose a calificar a sí mismo como "amigo de ETA"”. En esta misma línea, García ha declarado que “un individuo que fue condenado por la Audiencia Nacional por hacer apología del terrorismo no merece ningún reconocimiento sino más bien intentar olvidarlo para siempre. Me preocupa pensar que en nuestra ciudad hay personas que puedan recordar a un personaje de tal bajeza moral, creo que es síntoma de una sociedad enferma”.

No seré jo qui comenti aquest comunicat de premsa del PP.
Voleu deixar algun comentari??
O potser el millor és no fotre ni cas i nosaltres continuar a la nostra, és a dir, a construir pais, mentres ell es dedicaran, com sempre, a destruir-lo.

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Està clar que la senyoreta Garcia no simpatitza amb aquest acte, es necesària la seva presència?, dons seria preferible que s'abstingués de fer cap comentari, no es tracta de tornar a mirar al passat, sino del tot el contrari, l'objectiu és tenir un futur nostre i decidit només pels catalans, un espai de convivència, per tenir una catalunya gestionada per nosaltres, i sobretot per servir als interesos de catalunya, tal i com s'havia fet fins aquell 11 de setembre a les 17:14 h.

1:06 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free counter and web stats