07 de setembre 2007

LA MARXA DEL DIA


Montcada i Reixac, 6 de setembre del 2007

LA CAL MONTCADA I REIXAC
ORGANITZA UNA MARXA REIVINDICATIVA PER LA DIADA


El nucli local de la CAL (Coordinadora d’Associacions per la llengua) organitza una “Marxa de Torxes” reivindicativa pels carrers de Montcada el proper dilluns 10 de Setembre a les 21.00h.

La marxa, inspirada en la marxa dels vigatans que es fa cada any a Osona, començarà a la Plaça Lluís Companys i acabarà a la Plaça Salvador Espriu de MasRampinyo, passant per carrers tan emblemàtics com el carrer Major, la Rambla dels Països Catalans o l’avinguda de Catalunya.

Durant el recorregut es llegiran diferents fragments de textos relacionats amb l’esperit reivindicatiu de la DIADA, com “El Manifest de la Comissió 11 de Setembre Montcada”, el “Discurs de’n Pau Casals a la ONU” i, com a record especial “l’Acte de sobirania” de’n LLuís Maria Xirinacs.

Els encarregats de llegir els textos seran diferents persones de tots els àmbits socials i culturals de Montcada i Reixac.

Per acabar l’acte hi haurà rom cremat per tothom.

La “Cal” anima a tots els Montcadencs/ques a participar d’aquest acte de compromís amb la nostra llengua, cultura i país, una marxa que enllaça el passat amb el present, el record i la fe en l’esdevenidor, un símbol de les aspiracions de llibertat que té la ciutadania, una marxa aglutinadora dels diferents parers, oberta a tothom, participativa i de caracter multigeneracional. Tot un poble que marxa cap a la llibertat. Us hi esperem!
Free counter and web stats