01 de març 2007

EL DESGABELL DEL DIA

RENFE


RENFE és un desgabell. Durant tota la tarda d'ahir Montcada va tenir un o dos trens aturats a l'estació. Rodalies, Catalunya Exprés, Talgo, .... de tota mena. I alguns acumulaven retards considerables.
Ja cap el tard, després del nostre partit de futbol, després del nostre sopar a l'ABI, vem sortir a veure qué pasava. Hi havia un tren que venia de Girona i ja portava 3 hores de viatge i no sabien quan podrien arribar a BCN. Com la gent de l'ABI som molt sociables, doncs ven nar a xerrar una mica amb ells. Les portes eren tancades i no podien baixar. De manera que ens vem intercanviar els mòbils amb les noies de dins. Evidentment eren noies amb qui voliem "intercanviar informació."
Al final vem aconseguir que el conductor obrís les portes del tren, baixés tothom qui vulgués i les vem portar a l'ABI a fer un café, uns altres van trucar demanant un taxí, i altres van tornar a pujar al tren per marxar al cap d'una estona fins.... la propera parada. Nosaltres ens vem fer la foto davant el tren, ocupant les vies, solidaritzant-nos amb tots els viatgers, però no vem impedir la seva marxa. Adeu adeu!. I com les barreres estaven baixades sense cap sentit, amb el tren parat estona i estona a l'estació, sense poder circular pel poble lliurememt, doncs al final, algú es va prendre la justicia per la seva part i va "alliberar" el poble de la barrera. Ja eren quarts de dues, i un tren venia de Barcelona...



Free counter and web stats