27 de febrer 2007

EL REGAL DEL DIA



El millor regal
Si un teu amic està trist li pots donar consol, convidar-lo a sopar, dur-lo de viatge, pots fer-lo riure, la teva companyia alegre, tranquil·la; si un teu amic està ric de qualsevol tristesa pots fer totes aquestes coses i tantes d'altres, pots compartir drogues, cridar, córrer, anar d'aquí cap allà, fer tots els papers de l'auca, i segur que si te l'estimes sabràs què fer a cada moment. Etcètera. Però més enllà del consol i de la conversa i de tota quanta festa et puguis imaginar hi ha l'alegria tan masculina, tan íntima, tan insubornable.
Si un teu amic està trist i vols que segur que s'animi convida'l a follar.
No pas amb una puta, que això té sempre una sordidesa que se't pot girar en contra. Tots tenim noies que podríem dir-ne de proximitat, noies que tomba i gira i amunt i avall i que saps que "per poc preu seria el vostre amant, madame". No pas un preu econòmic, insisteixo. Un preu d'una certa cortesia, de sopar i de copes, hi ha noies que són així, com si fossin nois, noies que costa poc de convèncer-les, i que sempre en tenim 2 o 3 a l'agenda. Són el millor regal que li pots fer a un amic desconsolat. Una noia que digui que sí sense explicar-te la infància, sense el cine fòrum d'encabat. Una noia que es deixi fer i que faci sense manies, aquest és l'únic veritable regal que li pots fer a un amic que està fet pols, per animar-lo.

La natura dels homes és tan simple que amb això en tenim prou.
Sempre he cregut que el sexe està sobrevalorat, que no n'hi ha per tant, que hi ha d'altres coses més enllà, que no és veritat que la manera més plena d'estar amb una noia sigui follant-te-la o que se't folli. Però quan es fonen els ploms o es creuen els cables, o no pots més i no saps com sentir-te'n no hi ha res com un cos de noia sense complicacions, ni transcendència ni l'endemà per allisar els rulls del mar i poder dormir com qui no té cap deute pendent ni cap ferida que li faci mal.
Salvador Sostres.

Aquest tio apart de ser un misògin i un pertorbat , deu ser un gran practicant de l'onanisme. Estic segur. La seva natura és simple, molt planera, per això pot escriure tot el que escriu sense cap mena de vergonya ni remordiment. Ell creu que diu veritats absolutes i que, al ser un provocador, ho té tot permés. Forma part del trio calavera d'escriptors dolents dolents, i dic dolents per que escriure el q escriuen ells, ho sé fer jo, dir qualsevol provocació sense gaire gràcia ni inteligencia ni sentit de l'humor ni doble sentit, ni res de res,... diu molt poc d'ells. Ah si, els altres dos son el Sergi Fidalgo i el Fabian Ortiz.
Xavalet, si tens problemes i t'emborratxes per ofegar les penes, a l'endemà no hauras arreglat res, per que les penes saben nedar. I si et folles a una tia, o dos, o vint-i-cinc, està molt bé, (no dic que no, però està molt bé follar amb problemes o sense problemes eh!) però a l'endemà el problema et continuarà donant a tú pel cul, clar que això és el que et deu agradar.

Ep! Sostres, com veig que tens un problema d'inteligencia a l'hora d'escriure els articles i veig que això dura moooolt temps doncs dedueixo que fa molt que no folles. Ves a visitar el teu angel de la guarda particular, tots en tenin un, o no?






Free counter and web stats