26 de febrer 2007

LA JUGADA DEL DIA

L'altre dia a Queralbs vaig conèixer un noi (com collons es deia??) que resulta que jugava a poker per internet. I el tiu ens va dir que havia guanyat 800 euros en un mes. Tots els presents vem flipar bastant. I quant has hagut de perdre per guanyar tot això?? Ens va explicar com ho feia, quines webs es connectava, quins programes de càlcul feia servir, i que al final tot o quasi tot es basava en estadística, matemàtica, estratègia ... i una mica de sort.

Per exemple, l'estadística et pot dir que el teu rival (per que et jugues els diners contra un altre tio/a connectat a internet ves a saber on) el 80% de les vegades que es marca un farol... doncs és mentida. Ja saps qué has de fer en principi, no?

Per jugar a això crec que fa falta temps, ganes de liar-te amb estadístiques i coses similars, i ... sort! Perque per molta matemàtica i programets de pc que tinguis i instal.lis ningú et garanteix res... vaja que les de les dues o tres partides que vem fer allà.... ell no en va guanyar cap!! (jo tampoc eh!) I ara llegeixo la noticia:



Un estudiant mallorquí guanya 4.400 euros al pòquer.

Joan Obrador s'ha proclamat campió del primer torneig de pòquer universitari disputat a Espanya. El noi, estudiant de quart curs d'odontologia, ha superat 175 rivals en el campionat que s'ha disputat durant més de 9 hores al Casino de Barcelona. El Primer Torneig Universitari Betfairpoker.com no només ha acollit estudiants catalans i universitaris de Galícia, Saragossa, Alacant, Madrid, Mallorca i el País Basc i fins i tot de Rússia, els Estats Units, Polònia, Noruega, Mèxic, el Brasil i Portugal han format part de l'èxit absolut de participació. El guanyador del torneig s'emporta una recompensa econòmica de 4.400 euros, un gran premi pels 50 euros que costava la inscripció d'aquesta iniciativa pionera a tot l'Estat. El perfil del jugador de poker per Internet és molt semblant a l'americà. Més d'un 80% són homes, d'entre 20 i 35 anys i amb estudis universitaris. El pòquer ha deixat de ser simplement un joc de cartes i cares per convertir-se en una ciència en la qual el coneixement de les probabilitats matemàtiques i l'estratègia tenen un valor fonamental per superar la resta de jugadors.


Doncs res, jo ja he decidit que només em dedicaré a l'strip poker, que segur és més divertit.
Free counter and web stats