27 de març 2008

LA JUGUESCA DEL DIA


Wola a toton!
Doncs yatà, el proper Dijous 3 d’abril (home, quedaria millor el 4 del 4, ja sabeu, però.....) hem quedat per fer el dinar de la Juguesca al Restaurant Can Lluís de Barcelona. (C/de la Cera 49, al barri del Raval). Ja sabeu que esteu tots convidats, però molt especialment tots els que hem participat en la darrera juguesca: En Joan, en Nani, el Noël, l’Enric i el Guillem tenen el dinar pagat. El Juli, en Mingo, en Xavi C, en Toni i jo mateix pagarem el dinar als nostres companys guanyadors. Al mig ha quedat l’Antonio, que s’ho paga ell, a no ser que hi hagi baixes diverses.
Ara companys, us agrairia que confirméssiu la vostra presència o la vostra no-presència al dinar i a la propera juguesca.
Tots els que us vulgueu apuntar doncs, sereu benvinguts. Aquest proper 3 del 4 formularem la nova juguesca que durarà també uns mesos, aproximadament fins el 7 el 7 o possiblement el 8 del 8. I de què anirà?? Doncs nusé, però com fem sempre, la penjarem aquí, a latonteriadeldia, i tots hi podreu dir la vostra. I ara nus veiem a Can Lluís!!



De tant en tant no està malament passar dels llocs de moda, dels llocs cool, i girar la vista enrere, a la història, als orígens. Això és Can Lluís. Un lloc que sembla que sempre ha estat allà. NO ens costa imaginar-lo fa 15, 30 o 60 anys enrere. És un bon restaurant, situat al Raval, al carrer on va néixer en Peret, just davant del Mercat de Sant Antoni. És millor reservar o anar-hi d’hora: em va semblar increïble la cua que hi havia al marxar. No és pas un restaurant dels que en diuen de pas; s'ha d'anar-hi. Hi ha poques taules, molt bon servei i una excel·lent carta, principalment i molt recomanable el Suquet de l’Avia, una espècie de sarsuela de peix amb estil propi. A l'apartat Barcelona m'enamora, del web de l'Ajuntament de Barcelona, l'actriu Amparo Moreno diu el següent: "Tinc el meu restaurant entranyable: Can Lluís, al carrer de la Cera, on sempre hi ha anat tanta gent del teatre. És fantàstic veure com la gent del barri es barreja, taula a taula, i d'una manera tan familiar, amb els actors més famosos del país, i, fins i tot, unes quantes estrelles de Hollywood." I el web BCN Restaurantes afegeix: "Es un clásico del Raval, con ambiente familiar y popular, y punto de reunión de artistas, escritores y bohemios. El secreto de su popularidad es la comida casera que hacen las mujeres de la casa. Acogen ocasionalmente exposiciones de pintura y fotografía. A mediodía, buen precio (menú, a 6 euros). Sale en Le guide du Routard. Platos destacados: lentejas estofadas, churrasco, fricandó de ternera, pescado del día, berenjenas gratinadas y canelones de bacalao". (heu vist quin vil.lingüisme més avançat que practico!)
Free counter and web stats