12 de març 2008

LA PARAULA DEL DIA

cald -a (adj)Calent.«Mentres és cald, se pela»: vol dir que les coses s'han de fer prest, abans que no passi l'oportunitat (Diccionari català-valencià-balear).[Etimologia -- Del llatí vulgar «caldus», llatí clàssic «calidus», derivat de «calere», 'ser o estar calent, escalfar-se'. Altres mots que provenen de la mateixa arrel són 'calderada', 'calfar' i 'escalfar', 'caliu', 'escalivada', 'caloria' i 'calefacció'.]

La setmana es presenta calenta o caldorosa, i no ho hauria de ser per que ens aproximem, precisament, a Setmana Santa, la més casta de les setmanes. Però com fa calda o caloreta i tenim els ànims exaltats o calents i les hormones fluixes només ens han de donar uns dies de vacances i ho deixem fluir tot, que també és important deixar-nos anar de tant en tant. Tots calents!
I just aleshores ens surt l’església per explicar-nos que ara hi ha més pecats, apart dels coneguts “pecats capitals” , inventats pel papa Gregori I en el segle VI, imagineu com estaria d’avorrit l’home. Però qui els va portar a la fama va ser en Dante Alighieri tot fent-los aparèixer en una de les millors obres de la literatura universal: la divina comèdia.
Doncs ara resulta que a més a més de la luxúria, la gula, l’avarícia, l’ira, la mandra, l’enveja i la supèrbia s’han afegit set pecats “socials”, que son:

1.Les violacions bioètiques, com l’anticoncepció.
2.Els experiments moralment dubtosos, com la investigació genètica
3.El consum o tràfic de drogues.
4.Contaminar el medi ambient.
5.Ajudar a fer més gran la distància entre els rics i els pobres.
6.La riquesa excessiva.
7.Generar pobresa.

Ostia, (no la sagrada, sinó l’altra) així ràpidament, d’una volada i en calent, podria dir que l’església mateixa incompleix 4 d’aquests pecats. Els tres últims d’entrada i sense cap dubte, clar, hauríem de veure que vol dir exactament “riquesa excessiva”, quanta és excessiva? La que tenen ells ho és?. I pel sol fet d’haver creat aquests nous pecats veig que estan incomplint el 3er, per que segur segur que s’han hagut de drogar fumant-se alguna cosa per inventar-se aquests pecats. O no?

Fins i tot s’han fet ecologistes, en breu el canvi climàtic serà, ell mateix, la reencarnació de Satanas, el calent. Amb lo xulos que seran els hiverns d’aquí uns anyets:
(pujeu el volum.... m'encanta!)



Global Warming - Bring it on
by men24greece



Mentrestant a Amsterdam, al VoldenPArk, es podrà practicar sexe sobre la gespa sempre que sigui de nit, no facin molt soroll i s’emportin els residus que generin (clar, no sigui que contaminin i caiguin en pecat, home!) I tot això a una distància curta curta com la que hi ha entre Roma i Amsterdam.

Jo foto el camp! Vaig a pecar! Sigueu dolents!!






Bendito pecado!!

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Trobo que el creador d'aquesta pàgina web últimament està molt eròtic... El desig d'uns records; l'eròtica del poder; i, avui, els efectes de la primavera sobre les hormones... I, no diguem res de les fotos que acompanyen els posts!Però és normal, aquest bon temps fa bullir la sang, no? Visca el canvi climàtic! ;-)Laura

9:04 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free counter and web stats