04 de març 2008

ELS BLOGS DEL DIA

wola a toton!

Avui un parell de links a dos nous blogs oberts recentment, per que hi ha gent que SI que vol fer blogs i s'apunten a totes les avantatges que té fer-ne. Avantatges com un munt de lectors, molts més del que poden llegir un mail, interrelació amb altres bloggers o lectors anònims, un arxiu en el temps de tots els posts, de manera que els pots tornar a llegir sempre que vulguis o enviar-los i compartir-los fàcilment, i a més és tan fàcil com escriure un mail. JO ho tinc clar, enlloc d'escriure un mail m'estimo més penjar un escrit al blog, i qui s'ho vulgui mirar que ho faci, al cap i a la fi, tindré els mateixos comentaris que la gent que em contestarà el mail. Bé, realment també hi ha molta gent q m'envia mails per replicar-me o comentar algun post, malgrat que sempre els dic q ho deixin escrit en un comentari. I sé que qui s'ho mira ho fa per que vol, no obligo a ningú, en canvi quantes vegades he creat regles de missatge per enviar a la paperera els mails de determinada gent. O sigui que, batalletes, ja estas trigant a començar una nova guerra.
I mita'ls:

http://cagatentot.blogspot.com/
"Cagat en tot" és un blog on pots cagar-te en tot, quan et trobes indefens davant de les injusticies a que ens sotmeten en multitud d'ocasions, tant les gran empreses, telefònica, endesa, microsoft, com els nostres polítics, com tanta i tanta gent incompetent.
Un blog divertit i amb molta mala llet.

http://mariusmassalle.blogspot.com/
En Marius és el regidor de medi ambient i normalització lingüística de l'ajuntament de Terrassa. Blog polític i sobre política local, catalanista i de fàcil lectura. Ja veurem si hi haurà un bon feed-back amb el temps. Estaria bé, oi?

Apa! benvinguts a tots dos a la blogosfera!!

Batalletes batalletes.....
Free counter and web stats