18 d’abril 2007


Hola a toton!
LLegeixo avui que s'ha fet la enquesta q es fa cada any per aquestes dates per saber una cosa tant interessant com:
Amb qui t'aniries a fer una cervessa???
I voleu saber quins han estat els resultats?? Doncs mireu, els catalans hem escollit com a personatges favorits per nar a fer una birra a:
1. Jordi Pujol.
2. Joan Manel Serrat
3. Andreu Buenafuente.
Però encara hi ha dades moooolt més interessants. Voleu saber quins han estat els personatges escollits pels madritlenyus?? Doncs a Madrit els resultats han estat:

1. Esperanza Aguirre
2. Penelope Crus.
Que ja té nasos la cosa, per que a tots dos llocs per començar s'ha triat un polític, i coneixent-los segur q akabem pagant naltros la birra, perq el Jordi (com a bon català) segur q no porta ni un euro i la Espe ja sabeu que com no arriba a final de mes.... I això qués una birreta, pq si fos un gintònic ja seria massa. I que no els veig jo fent un gintònic a aquest parell, vaja.


































Però jo realment no triaria a cap d'aquests. Jo potser triaria millor a..... hmmmmmmm,



doncs mireu a:

1.- per fer una birra millor en Maragall, nooo? i un vinet, i una copa de cava, i un güisqui, i un conyac, i un baileys, un rom, un.......


2.- enlloc del Serrat seria millor el LLach, que ara està jubilat i tindriem per passar una estona més llarga.



3.- i si he de passar una estona agradable, prenent la birra, i parlant de qualsevol cosa, per exemple del temps que fa, doncs qui millor pel cas que la Monica López, la nostra dona del temps més televisiva, no?



I vosaltres?? quina seria la vostra tria????
Free counter and web stats