01 de desembre 2006

LA TONTERIA DEL DIA

Llegeixo en la Vanguardia d’avui:

Palma. (EFE).- El ministro de Industria, Turismo y Comercio, Joan Clos, avanzó que el problema del déficit tarifario (diferencia entre los costes y los ingresos) del sistema eléctrico se eliminará en tres o cuatro años, en 2010 ó 2011.

I un cop més amb refermo amb la idea:

“Més val se manat per un cabronàs que per un tonto”.

I em sap greu cada cop que el Clos faci el paper de pallús, ja que de fet crec que es un bon home, però que ha sofert allò tant típic que només es dona a la administració pública, i que mai te lloc a l’empresa PRIVADA, de “La patada hacia arriba”, i així tenim que ens mana qui ens mana.

Afirmo que és un pallús, ja que això que anuncia amb tota parafernalia i pompa en l’ auditori de Palma, en “III Foro Euromediterráneo de la Energía”, i per tant caldria que fós una primícia pels seus oients, ja ho havia explicat fa 10 dies la presidenta de la Comisión Nacional de la Energía (CNE) , la Maite Costa, la que gasta les ulleres de la Valentina del Capitan Tan i el Locomotoro, ho sigui teòricament una que està en un rang jeràrquic, inferior a ell, en una entrevista dels Matins de Josep Cuni, a TV3, la nostra, la d’ells, la de no se qui.

I el problema no és que el ministre presenti amb tota parafernalia en foros, de supersavis, noticies de 2ª mà, caducades, el problema és el contingut de la mateixa:

Fins ara resulta que les eléctriques son deficitàries amb el suministrament energétic i precisament per això cal alliberar-les, de tal injusticia, a costa de la puja que pagarem els contribuents que patim un monopoli de les empreses que van cobrar una milionada astronòmica per que aquestes poguessin concórrer al lliure mercat.

Per això precisament, perquè perden diners fent obres de caritat, La Caixa, e-on i el Florentino Pérez, perden el cul intentant comprar-les.
Ves quines coses te la vida. Quines coses ens anuncia un ministre socialista i d’esquerres.

Deures del dia:

Avui us ho poso fàcil, ja que fa dies que no sou aplicats.
Qui era el locomotoro?

I com que avui és Sant Andreu, la pregunta és:
On va néixer Sant Andreu i qui era el seu germà ?

Apa siau.

Xavi-Costa
Free counter and web stats