30 de novembre 2006

EL CONCERT DEL DIA















Vilanova del Camí 28-11-2006 17:26

El concert benèfic contra el càncer omple Can Papasseit
Redacció

Can Papasseit es va omplir de gom a gom, diumenge, amb motiu del concert benèfic de la delegació a Vilanova de l’Associació Espanyola de lluita contra el càncer. La formació “Els Amants de Lulú” va interpretar un excel·lent repertori musical que es va guanyar una calorosa ovació. Va ser una mescla de folk de diverses regions del planeta i músiques del món que van regalar a un auditori agraït. També van ser molt reeixides les actuacions de Sheila Grados i Maria Jesús de Arenzana, i de Vicenç Machacón, al saxo, i Diego Granados a la trompeta. (el machacón machacón de veritat era aquest últim!!! ondiaaaaa!!)

La presidenta de l’entitat Emilia Calle, (Doña Emilia, vaja) s’ha mostrat molt agraïda i ha destacat la col·laboració dels músics en aquest acte. Diumenge va ser un dia molt especial, tal i com afirma Doña Emilia, per als membres de l’entitat vilanovina. Les expectatives dels organitzadors es van veure superades per la magnífica resposta del públic i per la qualitat dels intèrprets.
La recaptació del concert va ser d’uns mil euros, entre les entrades venudes i les col·laboracions recollides. Els beneficis del concert aniran destinats a la lluita contra el càncer.

I després de les trompetes, els piano, les sopranos , les sopranos, el piano, les trompetes, la coca i el cava, un sopar a una masia i una mica d'esport d'aventura nocturn, oi?
Free counter and web stats