22 de novembre 2006

LA TONTA TONTERIA DEL DIA

WOLA A TOTÓN!!

A començaments de Novembre del 2005 va començar a funcionar LA TONTERIA DEL DIA i ara, un any després, està a punt a punt d'arribar a les 5.000 !!! visites. Deu n'hi dó pensareu!
Jo també, però si tinc en compte les visites diaries us puc dir que estadísticament:
Cada mes han entrat 5000/12 = 416 persones
Cada setmana : 416 / 4 = 104 persones
Cada dia: 416 / 7 = 14 persones.
Si jo mism cada dia, entre actualitzacions, revisions i visites vàries entro 7 vegades, en queden: 14 - 7 = 7 persones més.
Si la meitat d'entrades són de gent que navega aleatoriament entre els blogs, queden: 7 - 3.5 = 3,5 persones
Si tinc en compte que cada dia es connecten el XaviCosta i el Toni+- (col.laboradors +-actius) aleshores queden: 3.5 - 2 = 1,5 persones.
Com no poden haver-hi mitges persones: 1,5 - 0.5 = 1 persona

Però no em desanimo!!
Vull agrair a aquesta única persona que s'hagi connectat a LA TONTERIA DEL DIA. Persona, si et localitzo i endevino qui ets fins i tot penjaré una foto teva anónima (per suposat) a LA TONTERIA DEL DIA.
Bé, com a gran avantatge tenim que, al tenir l'audiència que tenim, ningú vol posar publicitat en el Blog i no hi ha interrupcions!!

Vaig fer un estudi cièntific del perfil de la gent q es connectava per endevinar quins articles eren els més preferits..... i va sortir que el model tipus era un noi, adolescent, japonés, amb studis primaris, i addicte a la navegació. La mitja de temps invertit en la visita era 15 segons (el temps q triguen en veure q no hi ha fotos de sexe).
Però no em desanimo!!

I per fer que augmenti de manera increible l'audiència a LA TONTERIA DEL DIA us anuncio les properes mesures que farem:
- promocionarem la samarreta d'un gran equip de futbol ( segurament el Darki...)
- penjarem una noticia-rumor sobre un nou idili entre el Calvano i la Paulina Rubio (amb fotos i tot)
- i vale vale.... el q tots espereu... parlarem de sexe!! (amb fotos i tot)

També dir-vos que el dia que més visites ha rebut "LA TONTERIA DEL DIA" va ser l'endemà de la mani del 18 febrer, amb 85 visites, per que tots volieu veure les vostres fotos. I el segon, l'endemà de guanyar la champions, segurament pel mateix motiu.
Però espero batre tots els records demà, només per que acabo d'anunciar que parlarem de sexe i tothom ho voldrà comprovar. oi que sí??

Res més, només agrair-vos i recordar-vos que visiteu "LATONTERIADELDIA" (demà demà) (o no ) pq aviat arribem al 5.000!!!
Espero que afegiu un comentari de felicitació del 5000 aniversarifeliç!! ( o no)

http://latonteriadeldia.blogspot.com/

5 Comments:

Anonymous Anònim said...

Espero que la nova secció sobre sexe, no parli de la teva vida sexual, cosa que seria molt aborrida, o la meva vida sexual, ja que en aquest cas tot serien històries de l'agüelo cebolleta.
Si fos la del toni+/- sempre he tingut la curiositat, de si el Juanito li va presentar aquella dependenta que la xarrupava bé, segons afirmacions d'en Joan.

1:16 p. m.  
Anonymous Anònim said...

SI US PLAU XAVI NO PENGIS FOTOS TEVES FENT SEXE!!!

1:26 p. m.  
Anonymous Anònim said...

La nova secció de sexe que ens va prometre en Xavi Parets, es el més representativa posible a la vida del país.
Re de Re, Niente de Niente, Nasti de plasti.

10:48 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Bona tarda, soc un altre dels visitants "anonims", felicitats pels 4988, que és el que porteu, i que el proper cop que entri ja seran... molts més segur. Molt bona la noticia de sexe, tot i que el proper cop podrieu posar històries més originals, "en la variedad està la diversión".

Seguiu així, que ens feu riure una estoneta quan conectem...

3:21 p. m.  
Blogger XAVI-E said...

hola a tots els usuaris anónims que he penjat el vostre kumentari. PErò .... per q no signeu els kumetaris?? no kal q poseu el vostre nom si voleu estar en l'anonimat, però podrieu signar amb un pseudònim, per exemple, "el mexicà" "finidi" "menjocolacao".
Aqui veig un comentari del XaviC, un de......posem el juanito o el mingonetis, un altre del XaviC i un darrer de ....... GAP?
Va home, va, signeu-los que serà + divertit!!!

xavi-e

5:49 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free counter and web stats