30 de novembre 2006

LA NOTICIA DEL DIA


GLOBAL ORGASM FOR PEACE

Una parella de pacifistes de Califòrnia (EUA) ha convocat la humanitat a "un orgasme mundial per la pau" el 22 de desembre, la data del pròxim solstici, amb l'esperança de crear una massa crítica de vibracions favorables a l'harmonia.
Segons Donna Sheehan i el seu company, Paul Reffel, la idea és "efectuar un canvi en el camp d'energia de la Terra mitjançant la inserció de la màxima càrrega possible d'energia humana". Per això, la parella ha col·locat un anunci a internet (www.globalorgasm.org). "Aquest és un d'aquells projectes que només poden tenir impacte mundial gràcies a la xarxa", afegeixen. La idea és simple: el 22 de desembre els participants estan convidats a "concentrar els seus pensaments en la pau, durant l'orgasme i després".
Historial de convocatòries
Sheehan, de 76 anys, i Reffel, de 55, ja han impulsat nombroses demostracions a escala mundial i han organitzat manifestacions contra la guerra abans que els Estats Units envaïssin l'Iraq l'any 2003. El 2002, Sheehan va mobilitzar gairebé 50 dones que es van despullar i van formar amb els seus cossos la paraula peace (pau) en una propietat del comtat de Marin, a Califòrnia. "L'orgasme proporciona un increïble sentiment de pau, tant durant com després", ha afirmat Sheehan. "La ment et queda com en blanc". "És similar a un estat de meditació. I s'ha demostrat que les meditacions col·lectives aconsegueixen canvis". L'objectiu de la convocatòria és que aquesta injecció d'"energia positiva i altament concentrada" redueixi "els actuals nivells perillosos d'agressió i violència a tot el món".

QUI? Tots els homes i dones. Tú i tots els que coneixes
ON? A tot el mon. Especialment als paisos amb armes de destrucció masiva. (Considerem Aznar com a arma de destrucció masiva)
QUAN? EL dia del solstici d'hivern, 22 de desembre, a l'hora que vulguis, en el lloc que vulguis, amb qui vulguis i amb la privacitat que vulguis.
PER QUÉ? Per provocar un canvi positiu en el camp energètic de la Terra. I fotre un polvo.

Nois, a partir d'ara quan algú m'hagi de convèncer per a que participi de qualsevol acte solidari, manifestació o similar, si us plau, que no vingui amb les tradicionals picades d'olles, concentracións davant l'ajuntament, manifestació a Sant Jaume, tocada de xiulets o plantada d'arbres no sé on. S'ha acabat!
Digueu-me polvo per la pau, som-hi!. Polvo per salvar els arbres, som-hi!. Polvo anti renfe, som-hi! Polvo per l'estatut, som-hi, som-hi, som-hi, que fem tard!! Quina millor manera de participar que aquesta! I segur que molta més gent voldrà participar, de la manera que convingui, en públic, en la intimitat, de dia o de nit.
Bé, fins el dia 22 encara queden dies.... però....hi ha cap diablessa que vulgui participar amb un angelet com jo mism??? Jo faria el que sigui per la pau mundial....

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

xavaaaaaaaaal!! jo amb tú a la fi del mon aniria tambeeeeeeee!!!

11:11 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free counter and web stats