29 de novembre 2005

LA TONTERIA D'AVUI 29/11

DOS ASES AL PESSEBRE
El Batlle de Barcelona, ha prohibit que en el pessebre nadalenc d’aquest any, aquell que posen a la Plaça Sant Jaume, estigui present el Caganer, personatge que incita a l’incivisme.
Ja sabeu pixar-se i cagar-se a les cantonades.
Cal aplaudir aquesta decisió tant assenyada i demanar-li a en Clos, que no s’arrugui, i vagi molt més enllà:
Cal també prohibir del pessebre en Josep i Maria, quina parella de pares irresponsables, anar-se’n a fer turisme sense pensar a on paririen la criatura. Fa un parell de setmanes un jutge va condemnar a una parella que havia anat de copes i havien deixat la criatura al cotxe. Qué diria d’aquests pares, quina sentència els cauria a uns irresponsables, que son l’inici del fenomen Okupa.
Cal també retirar de l’escena els Reis d’Orient, de ben segur anaven bufats i esnifats, mira que regalar Or, Incens i Mirra a un nadó que necessita una manta i un bocatà, pelat de fred i famolenc com estava.
També cal retirar de l’escena l’Àngel que porta la bona nova. Aquest tio volant i volant per zona ocupada, no compleix ni les normes d’Aena, ni de navegació civil, ni re. Si l’enganxen els veïns de Sant Quirze, s’entera.
També cal retirar els pastorets, exemple clar de irresponsabilitat laboral, deixant el ramat que campi per on vulguin, i aquesta trepa foten-li a la bota de vi al voltant de la foguera, quin pet deuen enganxar. Si els enganxa la Tura s’enteren.
També cal retirar a la tia aquella que renta en el riu, per poc ecològica, i a més si cundeix l’exemple el Juanito no ven una rentadora ni per casualitat.
I el nen Jesús, aquest pobre nadó no té culpa de re, però també cal retirar-lo perquè porta males idees als pedofils, que amb els que hi ha a internet ja en tenen prou.
En Clos també cal que retiri el Brau, que prou merder tenim amb les curses taurines, els bous envolats i el poc respecte als animals, ai si s’entera la dona del Saura!
I Sr. Clos si un pessebre on només hi ha un ase li sembla pobre, s'hi pot posar vostè, que serà una parella adient, i si encara queda el tema molt trist i fa venir en Carlinyos Braun i ¡a ballar samba s’ha dit! un pessebre amb dos ases i prou, que de nadales i de fum fum ja estan molt sobats.

Deures del dia:

Ja que estem en els dies del Barcelona+10, us demano el nom d’aquell ministre que seguint les instruccions de la darrera convenció es va entrevistar amb el seu homòleg marroquí i, al dia següent, MOHAMED VI retirava el seu ambaixador de Madrid.

Apa siau.
Xavi Costas
Free counter and web stats