22 de novembre 2005

EL BARÇA D'AVUI


GASPARISME
Dit de la malaltia que pateix molta gent que quan es juga un Madriz-Barça (o un Barça-Madrit ) fa coses estranyes, treu a la llum elements fetitxistes o objectes idolatrats per tal d’afavorir la victòria del seu equip.
¿Quins son els efectes del vostre Gasparisme?
N’hi ha de totes menes: col·locar porquets sobre la tele, sopar només pizza tropical, posar-se uns determinats calçotets o mitjons, portar les sabates a l’inrevés, penjar la bufanda del Barça o comprar el “as” el dia anterior per vudulitzar-lo.
Jo particularment acostumo a posar-me la samarreta del centenari del Barça o si estic a casa penjo de la barana de l’escala el màxim de coses que puc del Barça, fins i tot la senyera.
Explica’ns el teu Gasparisme!.
A la foto Joaquin i jo a casa del Toni celebrant la pasada lliga.
UNA GRAVACIÓ PER A LA HISTÒRIA.
Ahir a la nit van tornar a fer el Madriz-Barça (com cada dilluns, TV3 repeteix el partit del Barça de matinada). Me’l vaig gravar!
És una gravació per a la historia. La posaré junt amb la de Wembley, els programes d’ “Aquest any Cent” i la col·lecció de DVD de les “Lliçons del Barça”, que s’hauria de mirar el Calvano per aprendre alguna cosa i deixar el ballet per altres professionals.

Però hi ha gent molt més malalta, concretament l’ALEX, de Gavà, ha fet el següent: es va gravar el partit en DVD i ha afegit en les pistes d’àudio quatre transmissions diferents : les de Catalunya Radio, Rac1 , Cadena Ser i la COPE, a més de la original.
Així es pot veure el partit i, canviant d’idioma, pots escoltar la narració que vulguis cada vegada. Com la podeu obtenir? Entrant a qualsevol programa Peer to peer (P2P, emule, kazaa, bit torrent...) i buscant MULTIAUDIO MADRID BARÇA. Trobareu 2 fitxers: un és el fitxer del partit, el baixes i ja pots cremar un DVD i l’altre és un petit COVER que ha fet l’ALEX. I a gaudir-lo!!
Free counter and web stats