14 de novembre 2005

EL REPTE DE LA SETMANA


EL REPTE TRIAS
Tots coneixereu molt bé les GALETES TRIAS. Qui les hagi tastades segur que recorda com estan de bones i qui no ho hagi fet, segur que alguna vegada les ha vist quan ha anat a fer la compra. L’avi Joaquim Trias inicià l’elaboració d’aquestes galetes l’any 1908. Al llarg dels anys aquest saber fer ha esdevingut una tradició familiar.
El repte que ens ocupa aquesta setmana és el següent:
No sé si ho sabeu però dins de la caixa de cartró de GALETES TRIAS (línia especials) hi ha dibuixats uns avis com els que veieu a la imatge. Però només hi ha un, o un avi o una avia. Per què?? Perque , i aquest és el repte, si s’aconsegueixen 10 retallables, 5 avis i 5 avies, GALETES TRIAS et regala una caixa de galetes.
Fa molts anys que comprem aquestes galetes i mai ens n’havíem adonat d’aquest repte que les mateixes galetes et proposen. Va ser el company Josep Reig qui ens va posar sobre el repte. Ja en té 4 i jo 2 més.
Aconseguirem els deu avis ??
Serem els primers del mon en aconseguir-ho??
Coneixeu algú que hagi assolit aquest repte??

Dissabte vinent, espero veure el Madrid-Barça a l’ABI , degustant unes magnífiques GALETES TRIAS!! Salut i BON PROFIT!

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Benvolguts amics,
gràcies per aquesta gran iniciativa de recollir els avis que des de fa anys i panys no parem d'imprimir a totes les nostres caixes.
Com a responsable de la idea, ara fa més de 30 anys, només us voldria dir que no us desanimeu i que arribeu fins al final. De moment no hi ha ningú que ho hagi aconseguit i estem pensant de regalar no una sinó 10 caixes així com una visita guiada a les nostres instal.lacions.

Repeteixo, moltes gràcies per seguir consumint unes galetes que jo ja no puc gaudir per la diabetis que se'm va detectar ara ja fa una anys.

Atentament,
Sr. Joan Trias
President Honorífic de Galetes Trias.

12:33 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Josep, ja saps que també pots contar amb l'àvia que tenim nosaltres.

Com es nota que tenim molta feina......

Apa,

Sil.

3:44 p. m.  
Anonymous Anònim said...

josep no, sr. joan :-)

1:06 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free counter and web stats