23 de novembre 2005

LA CRÓNICA DEL PARTIT


Montcada Stadium. Fresca però no fred. 3 espectadors (els de les banquetes) Retrasmés, com és habitual, per Montcada TV a la resta del Mon. A la foto el DARKI, Finidi, Edu, Josep, ....., Xavi, Antonio i Jordi.
El Darki es va presentar al camp lluint el seu nou equipament i amb ganes de deixar clar d’una vegada quin és l’equip dominador. Amb l’alineació de gala, Josep Punche a la porteria, Jordi (el nou fixatge)i Xavi més endarrerits, Antonio, Finidi i Edu fent mal més adalt. També van venir a jugar amb el DDT Miguel i Calvanowski.
Els blanquets (ara vermellets) van presentar a Nani, Manolo ( apunt de ser papa), Pere (que també vol ser Papa), ( O AL MENOS INTENTAR-HO) Santi i Juanito. Els Darkis, molt amablement ,van cedir a Calvanowski (no voldras ser papa i agafar la baixa 4 mesos??) i Miguel als VSB.
El partit va ser un continu “quiero y no puedo”. Després del primer tanteig per veure com estaven les forces, el SexyBoys va agafar distància en el marcador, 5-2 gràcies al joc explosiu en curt de Manolo. Un rampell dels Darkis va igualar el marcador. 5-5 Aleshores es va iniciar un continu anar i tornar d’una porteria a l’altra, sense gaire definició en el marcador i sense agafar cap distància cap dels dos equips. 7-7 Un gol vermell era seguit per un gol negre. 8-8 Un gol negre era igualat per un de Vermell. 9-9 Quiero y no puedo. Cap equip imposava el seu joc. Ningú marxava en el marcador. Quan Calvanoski entrava al camp els Darkis apretaven i marxaven en el marcador, després es relaxaven i els VSB els passaven al davant. Per tornar a igualar-se. 10-10 Però tot era degut a la tensió en el camp, cap dels dos equips estava jugant en broma, (Calvanoski asegura i reasegura que tampoc!) Els dos porters van fer moltes parades de mèrit. I fins i tot alguna picabaralla (dins l’equip vermell) demostren que la concentració era màxima. Miguel, nou fitxatge Darki cedit als vermellets aportava molta fluïdesa al joc i claredat en la jugada fàcil. ( Per compensar-ho també es va cedir a Calvanoski). Al final, amb les forces minvades (prova clara és que Calvanoski va fer un golet i tot) el mínim avantatge era defensat amb tot. Semblava que el Darki s’imposaria quan agafava 2 gols de diferència, però una mala defensa va fer que el partit s’igualés de nou. A la última oportunitat tots dos equips van fallar i l’empat a 14 va ser un ¿just resultat?
El repte queda a l’aire i el proper dimecres es tornaran a veure les cares, aquest cop en el Montcada Stadium. Desequilibrarà Calvanoski el matx com acostuma a fer?? Tindrà més encert la davantera Darki que ho falla tot últimament?? Serà Papa Manolo?? Aconseguirà Juanito enfadar més d’un jugador del seu mateix equip a la vegada?? S’haurà fet encara més petita la samarreta vermella amb una nova rentada??
Free counter and web stats