25 d’abril 2007

LA CARTA-PREGUNTA DEL DIA


Hola a toton!!

Feia dies q no actualitzava la tonteria, massa feina!!. Però ara amb una mica més de calma i de temps espero poder tornar a agafar el ritme habitual. El passat dia 20 d'abril el company toni +- em va enviar un mail amb un missatge per a que el penjés aquí. I deia aixins:


Avui fa anys, un home, envaït per la malenconia, escrivia una famosa carta a una noia, que no veia feia molt de temps, recordant-li lo bé que ho havien passat amb la colla d’amics a un petita cabana als Pirineus, i com havien canviat les coses des d’aquell cap de setmana.
Quin es el text de la carta, o qui la va escriure?


Us puc donar més pistes, però no sé si el Toni +- estarà d'acord en donar-les.... bé, jo us les dono i a veure quin us en feu. LA pista és "avui fa 27 anys".

Penjeu en els comentaris les vostres respostes i ja sabeu, com sempre, qui l'encerti guanya un pot d'olives!!!

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

LA PISTA ES UNA MICA ERRONIA, PERÒ NO DEL TOT. TONI.

9:49 p. m.  
Blogger Guillem said...

És veritat, ja que no fa 27 anys sinó 17. La petita cabana del Pirineu era La Cabana de Turmo i la colla eren uns pucelans aficionats a la música celta. Grans músics! Encara que sembli mentida, el dia 20 també ho vam recordar amb el Jose.

9:06 a. m.  
Anonymous Anònim said...

una altra pista:

recuerdas aquella noche en la cabaña de turmo, las risas que nos haciamos antes todos juntos, ya no queda casi nadie de los de antes y los que hay han cambiado han cambiado.

12:24 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free counter and web stats