12 de gener 2007

LA MODA DEL DIA


Lepe despulla la tinent d'alcalde del PP
Una regidora del municipi andalús apareix sense roba a la portada d'una revista local objectiu· Les imatges participen en un concurs de bellesa amb un premi de 500 euros

Si aquesta història comencés amb una frase com la següent: "Saps qui apareix despullada a la portada d'una revista local de Lepe?", podríem estar davant d'un dels múltiples acudits que s'han explicat sobre aquesta població de Huelva. Però, en aquest cas, la pregunta es pot formular sense esperar una resposta exagerada. María Dolores Jiménez, tinent d'alcalde i delegada d'Economia a l'Ajuntament de Lepe pel PP, s'ha fotografiat despullada per la revista Lepe Urbana, que anualment premia l'home i la dona més atractius del municipi amb 500 euros.

Després de la sorpresa de veure Ana María Ríos, la gallega de Cancún, a les pàgines d'Interviú, Jiménez se suma a aquesta moda i mostra en portada els seus encants sobre la sorra de la platja de Lepe, i a les pàgines interiors de la revista, apareix sense roba i envoltada de llibres sobre un camp de la localitat. L'objectiu perseguit per la tinent d'alcalde és guanyar el títol de Miss Lepe Urbana, i per aconseguir-ho ha de ser la més votada pels lectors de la revista, que cada mes envien missatges de mòbil per escollir el candidat i la candidata que més els agraden. El número de Lepe Urbana amb les fotografies de la regidora del PP va sortir ahir a la venda, i ja s'ha convertit en l'exemplar d'aquesta revista que més expectació ha despertat.

Les fotos de María Dolores Jiménez van acompanyades d'un text on s'expliquen algunes de les aficions d'aquesta enginyera agrònoma que va néixer a Còrdova fa 35 anys. D'aquesta manera, podem saber que és una apassionada de córrer i que algun dia no la podrem trobar a l'Ajuntament de Lepe, perquè com explica la revista, "qualsevol dia començarà córrer i no pararà". També assegura que li agrada "llegir i parlar sobre el que llegeix, llegir El País els dissabtes al matí, viatjar, la cultura àrab i pensar a poder viure a l'Àfrica". Ella considera que la millor part del seu cos és la boca, però aquesta qüestió ja ha esdevingut un debat obert.

El PSOE de Lepe va lamentar que les fotografies de la regidora del PP "siguin més notícia que la gestió de la coalició de govern entre Partit Popular i Partit Andalusista al municipi, que és nul·la". Tot i així, la secretaria general del partit a Lepe, María Bella Martín, va mostrar el seu suport a la tinent d'alcalde del municipi, i va afirmar que "des del PSOE recolzem i respectem la seva decisió" . Va apuntar, a més, que són "fotografies boniques, ben fetes i amb molt de gust". L'alcalde de Lepe, Manuel Andrés González, del Partit Popular; va destacar la bellesa tant de les fotos com de la seva companya de partit, i va remarcar que "només entraria a valorar el tema si es tractés d'un delicte".
Ara, només falta saber si Jiménez serà nomenada Miss Lepe Urbana del 2007, i seguirà, d'aquesta manera, l'estela de Jordi Herrera, un membre de la policia local lepera, que va ser proclamat Mister Lepe Urban l'any passat.

Sembla que s'està posant de moda posar en pilotes per diferents revistes. Si algú de vosaltres es vol fer unes fotos per penjar-les en aquest blog.... ho podem pensar. També estic pensant que tots els nois del futbol podem fer un calendari d'aquells que es fan, on tots els nois de l'equip surten més o menys en pilotes per tal de recaptar fons. Potser així podriem comprar una pilota que anés bé. no?? Li podem fer una proposició a la Sra. Julia Alegria per posar amb nosaltres.
O no.
Qué us sembla??? Dimecres porto la càmera..... Penjeu els vostres comentaris. o no.

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

tio, m'estas donant molta feina :-)

5:42 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free counter and web stats