11 de gener 2007

LA PREGUNTA DEL DIA


Els pits de la perruquera

M'ho va dir ahir el meu quiosquer de capçalera: -El tema de la setmana és la perruquera gallega de Cancún.
-Perruquera gallega de Cancún? (Vaig exclamar jo.) És una nova triunfita? Crida en algun programa del cor? Potser s'allita amb algun futbolista? (Vaig interessar-me vivament.)
-No, home, no (va renyar-me en Jaume). És aquella que estava de viatge de noces a Cancún i la van detenir acusada de dur armes a la maleta.
I tant, que la recordava!!! Es diu Ana María Ríos. Va estar a la presó, després va continuar detinguda però la van deixar estar acompanyada de la seva mare i en la resolució del cas hi va arribar a intervenir l'ambaixador espanyol. Quan va tornar, les cadenes de televisió es mataven per ser els primers a entrevistar-la.
-Curiós fenomen, el d'aquesta noia (vaig afirmar). Durant 26 anys (que és l'edat que té), els seus pits no han tingut cap interès per als ciutadans. Ara, com que és famosa, la gent està disposada a comprar-se una revista per veure'ls-hi.
-És que està molt bona (va dir un senyor gran que acabava d'entrar al quiosc). Això sí, la trobo una miqueta fresca. Ara, que si una revista li ha pagat (diuen) 15 milions de pessetes és perquè creu que en farà negoci, no?
-Sí, sí, però aquí la foto que és forta és la d'aquesta que podria ser la meva àvia i que ha tingut bessons (va intervenir el quiosquer). Ves, per què ha hagut de sortir als diaris?
Efectivament, la premsa publicava ahir fotografies de la senyora de Cadis que ha estat mare als 67 anys. Fotos que han estat fetes al carrer i sense el seu consentiment. Pregunto: aquesta senyora no té dret a ser igual d'anònima que la resta de mares? Molt bé, ja li hem vist la cara. I ara què? Què aporta publicar aquestes fotos?
Posats a triar, vaig decidir comprar-me la revista amb la perruquera. Prefereixo l'erotisme al porno dur.

Iu Forn

Josep, espero q aquest article t'hagi agradat i te l'hagis llegit. El Josep em va dir que només es llegia el post si la foto que hi havia li cridava l'atenció i era interessant. Suposo que aquesta li haurà agradat. Oi que si xaval?
Ah, per cert, la pregunta que volia fer... Per 15 kilos de pts. (90.000 euros), quina noia de vosaltres no es faria unes fotos així?? o, pels nois, t'importaria que la teva parella es fes unes fotos en topless per 90.000 euros???

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

me l'he llegit de cap a rap... i jo per 15 quilos em deixo fer les fotos...que molt perjudicials per la salut no són...

el que vaig sentir és la indigació que hi ha al poble de la noia pq es veu que van fer recolectes i tot per ajudar-la a tornar i ara ella dels 15kgs, no en deixa anar ni un :-) ...il.lusos :-)!

1:25 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Jo no tinc cap problema que la meva parella es faci unes fotos com aquestes, amb l'única condició de que sigui jo qui s'emporta els 15 Kilos.

9:11 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free counter and web stats