27 de juliol 2006

L'ONANISME DEL DIA 27/07/06


Channel 4 ultima un xou d'onanisme amb fins benèfics • La prestigiosa cadena britànica gravarà el programa el 5 d'agost

LONDRES: Channel 4, una de les cadenes britàniques més importants i prestigiosa, ha organitzat la que s'anuncia com la més polèmica cita estival, el Wank-a-thon, que es podria traduir com a masturbató, o, col.loquialment, pallató. La pallató, que tindrà lloc el pròxim 5 d'agost a Londres, és una marató de masturbació amb finalitats caritatives. Els organitzadors pertanyen al Centre de Cultura i Sexe, amb seu a San Francisco, on durant cinc anys han portat a terme aquest tipus de sessions eròtiques públiques. A Clerkenwell, un barri a l'est de Londres, esperen reunir centenars de participants dels dos sexes. Un equip de càmeres de la productora Zig Zag filmarà aquesta competició tan especial per realitzar posteriorment un reportatge d'una hora, que Channel 4 té previst emetre a finals d'aquest any."La masturbació és una cosa que molta gent practica, però no en parla", ha declarat un dels responsables de la cadena. Segons MacKenzie, l'espai "és el tipus de programa provocatiu i picant que Channel 4 ha de cobrir a partir de les 11 de la nit". Els concursants que aspirin a la victòria hauran de dedicar 55 minuts de cada hora a proporcionar-se una estimulació sexual adequada, ja sigui de forma manual o utilitzant algun objecte ideat per a aquesta finalitat. Els guanyadors seran els que aconsegueixin més orgasmes i els que es masturbin durant més temps. L'actual rècord mundial d'autoexcitació està situat en vuit hores i mitja, segons els organitzadors.
Per ajudar a la concentració dels més grans onanistes, el local on se celebrarà aquesta jornada tan calenta (el plató de Drop Studios) estarà dotat de butaques, reclinatoris, música relaxant, una il.luminació tènue i cabines individuals.
LLUITA CONTRA LA SIDA Els diners recaptats aniran a parar a la Terrence Higgins Trust, una prestigiosa oenagé que, des de fa anys, combat la propagació de la sida, i l'agència de planificació familiar Marie Stopes Internacional. El seu portaveu, Tony Kerridge, defensa el que considera com "un mètode d'expressió sexual lliure de riscos"."La pallató intenta fer-nos prendre consciència de la vergonya i els tabús que persisteixen al voltant de la masturbació, una activitat sexual, que és, no obstant, segura i natural", afirma Kerridge.
BEGOÑA ARCE
www.elperiodico.com
Free counter and web stats