14 de juliol 2006

LA TONTERIA DEL DIA 14/07/06

Festa fi de Curs

Els nostres parlamentaris ens han obsequiat amb un final de curs, que com és normal ha reflectit el que ha estat la totalitat de la durada del mateix.
El president ens envia a revalidar la confiança el dia de visita als cementiris.
Hi haurà alguna connexió subconscient?
Si més no, el dia de la Castanyada els podrem dedicar la gran Castanya, ja que tots plegats han fet un moniato monumental.
L’aprovació de la llei de pensions mínimes, ha vingut protagonitzada per una derrapada per ERC-CiU, per l’esquerra desbordant el PSC-Iniciativa , i tothom s’ha felicitat de la llei tant progre que sortirà al DOG. Tots amb l’excepció de la consellera Figueras, que desprès de votar-hi a favor, declara enfurismada que l’han abocada a signar una llei que no podrà complir, ja que no te pressupost per fer-ho.

Gràcies consellera Figueres, ja que a partir d’ara podré, sense mala consciència, prometre a la meva canalla vacances amb creuer de luxe, i tot seguit els diré que en el compte bancari només queda fons per anar a la Barceloneta amb metro.
I és que jo no m’entero de re, jo em pensava que una política d’esquerres consistiria en garantir a tots els avis plaça de geriàtric o vivenda pels que no se’ls renova el contracte de lloguer, però no............., la política d’esquerra es augmentar 20 €. la pensió.

Però el millor de tot, son aquells xicots que quan el mestre els diu que s’acaba el curs i tenen vacances i els peus els toquen el cul, no recordant que encara els queda l’examen final.
Així els de CiU-ERC no van pogué aprovar un decret-llei sobre la fira de Frankfurt, que ells havien proposat, ja que bona part dels diputats varen fer campana, ja que la presa per posar-se les xancletes i el banyador els van fer marxar abans d’acabar la classe.

I això que els queden més vacances que als mestres d’escola, des d’avui fins a mitjans de novembre.

Estarem d’acord que marxant abans que s’acabi l’examen, fent lleis que no tenen pressupost, aquesta canalla esta suspesa. Ara el dilema és si els donem l’oportunitat de l’examen de tardor, o ja han exhaurit totes les oportunitats de convocatòria i cal que deixin d’estudiar i es posin a pencar d’una puta vegada?

Deures del dia:
A quin periodista se li ha fotut una querella per preguntar sobre una coincidència entre Maragall i Bush?
De quina coincidència es tracta

Xavi Costa
Free counter and web stats