07 de juliol 2006

EL DINAR DEL DIA 06/07/06

Ahir es van saldar els comptes pendents.
Feia més d’un any i mig que hi havia una juguesca en marxa.
Aquesta deia: Hi haurà al llarg del que queda de temporada i de la següent algun jugador de futbol o club que posarà una demanda civil a un altre jugador pel fet d’haver-lo lesionat i no poder jugar.
Un cop acabada la temporada 2004-2005 i la 2005-2006 (per cert, on el Barça va guanyar ambdues lligues) no hi ha hagut cap demanda interposada pel tema que ens interesava. De manera que el perdedor va complir la juguesca i va convidar als guanyadors a un molt bon dinar a la famosa Casa Leopoldo.
Els Guanyadors van ser en Toni i el Xavi Costa, el perdedor en MiquelÀngel. En Juanito i jo mism vem actuar com a notaris i/o testimonis. Bé, realment nosaltres dos també vem ser convidats convidadíssims.
El menú va consistir en uns entrants formats per Favetes amb bolets, bacallà a la braç i un plat de cap-i-pota (amb cigrons ) exquisit. Després en Toni, el Xavi i en Joan van demanar peix, Gall de St. Pere, (per cert sabeu per qué es diu així aquest peix??) suau i tendre, i el Miquelàngel i jo unes costelletes de xai arrebosades que feien por. Tot ben regat amb un alella clàssic i per acabar postres variats, amanida de fruites, crema catalana, profiterols. Cafè i xupito, gentilesa del cambre que avui fa anys. El Macallan va ser per arrodonir el dinar. Aquest cop no hi va haver puro, serà per que falvata el XaviNa.
I vem aprofitar l’ocasió per tal de fer la propera juguesca. Seguiu llegint i la trobareu.
Free counter and web stats