03 de juliol 2006

LA FESTA DEL DIA 3/07/06




Cada any la majoria de vosaltres rep una serie de missatges del PIRATA RACKHAM EL ROIG, o potser l'heu rebut d'altres pirates.

Us convidava a tots a venir a participar de la festa pirata que es fa cada any per la festa major de Premià de Mar.

I ara només us vull anunciar que el proper dimecres 5 de juliol tindrà lloc el desembarcament pirata a les platges de Premià!!

Hi ha veus que els pirates ronden per la costa. Per tant, cal concentrar-nos el màxim de premianencs, vestits com cal, a la nostra platja, i onejar les banderes, que Premià és nostre i cal defensar-lo! Però no podrem evitar el desembarcament. S'inicia la batalla!! Al crit de “Moros a la costa!” comença tot l’aldarull. La gent s’esvera, els nervis estan a flor de pell i les mirades fixes en els vaixells que envaeixen Premià. Els canons no els aturen, i els pirates arriben a rem fins a la sorra. L’Omar fa encendre els focs i la batalla és dura entre els crits i el fum! La piratada assalta l’escenari i redueixen a cops d’espasa en Martí. L’Omar proclama que Premià és pirata, i l’himne omple de festa tota la platja!
Si bé a la platja els pirates han guanyat, els premianencs intentaran resistir pels carrers del poble. És per això que encapçalaran la resistència acompanyats del gegant Martí i els capgrossos premianencs a ritme dels tabalers de Premià, amb els trabucaires, que intentaran fer de defensa davant dels pirates que estaran encapçalats per l’Omar, els presoners (inclús la geganta!) i un grup de percussió que s’encarregaran de posar marxa a la conquesta. Els premianencs intentaran evitar l’avenç dels pirates amb diverses barricades, però els pirates respondran amb el saqueig d’algunes cases. Premianencs desperteu! El poble està en alerta!
Tot i els intents dels premianencs, els pirates han fet un cop de força i han aconseguit arribar a la Plaça de la Vila, on l’Omar podrà hissar la bandera pirata i la ciutat quedarà definitivament potes enlaire durant els propers cinc dies. Quedaran per endavant nits de sexe, festa i rock’n’roll. És moment d’aprofitar-ho!

Més endavant hi haurà la reconquesta premianenca, però aquesta ja serà una altra história.
Demà més.
Free counter and web stats