16 d’abril 2008

LA PROPOSTA DEL DIA


Wola a toton!
Mireu companys, avui us vull fer una proposta xirucaire però culte a la vegada. Llunyana però propera a la vegada. I prou misteris i nem al grà. Us recordeu que algun cop hem nat a l'ermita de reixac a fer algun concert? Jo el darrer que hi vaig anar va ser quan la presentació de l'AQUALUNG, i vem gaudir d'una nit força maca, amb el concert del Guillermo Cides i el seu Stick, o la música clàsica feta amb les flautes. Va estar força força bé. (Oi que sí Joan?)
I jo com soc un blog que parlo de MONTCADA, però de les coses q es fan a MONTCADA i no surten en la propaganda "oficial" del poble, doncs us ho explico a tots. Ep, nois del Montcada Confidencial, també us ho explico a valtros, vale? Més que res per a que veieu que també es fan coses xules al poble, moltes més de les que sembla i moltes més de les que es publiquen. També m'agradarà veure un article sobre això a "LA VEU" (a veure, sempre que veieu "LA VEU" ho heu de llegir en veu molt alta i cerimoniosa, amb eco, com si fos un tro o la veu de Dèu omnipotent que ho cridés per tots els cels, a veure proveu: "LAAAAA VEEEEEEUUUUUUU".

Som-hi:
Com us deia, ara us vull proposar unaltre acte que també es farà a REIXAC aquest DISSABTE 19 d'ABRIL.

Per quart any consecutiu, es durà a terme entre els mesos d'abril i novembre de 2008 una nova edició de la ruta 'Poesia als parcs'. Enguany, el cicle abasta deu espais de la Xarxa de Parcs Naturals; tots aquell que gaudeixen del programa cultural Viu el Parc (Parc de la Serralada de Marina, Litoral, Sant Llorenç del Munt i l'Obac, Montseny, Montesquiu, Guilleries-Savassona, Montnegre-Corredor, Foix, Olèrdola i Garraf).
A més, la poesia catalana també arribarà a cinc espais naturals d'Itàlia amb qui la Diputació de Barcelona hi té algun conveni o agermanament (Parco de Porto Conte i Geominario della Sardegna, a l'illa de Sardenya; Monte Soratte a Roma; i Montemarcello Magra i Cinque Terre a la Ligúria). En total, participaran més de seixanta poetes catalans en el conjunt dels quinze recitals. La majoria d'aquests es duran a terme en indrets emblemàtics de cada espai natural protegit i molts d'ells repeteixen escenari d'anteriors edicions. La ruta poètica s'inicia el proper dissabte 19 d'abril a l'ermita de Sant Pere de Reixac amb la participació de David Castillo i Francesc Gelonch i acabarà el 23 de novembre al Centre Experimental de les Arts, al Parc del Garraf, amb David Jou i Vinyet Panyella. Entre mig, tretze recitals més que portaran la veu dels poetes del territori als indrets d'on han sorgit.

Podeu demanar més informació al telèfons: 93 215 74 11 i 655 336 846.
O mirar aquí:
I mira tú, ja posats a parlar d'ermites i poesia m'he recordat d'aquesta cançò i aquest video dels ENIGMA. Que el gaudiu.

2 Comments:

Blogger Guillem said...

Ho trobo una bona idea. Però aquest cap de setmana toca l'Espluga.
Per cert, t'has recordat de la cançó, del video o de la noia? Xavi, que ens coneixem...

7:47 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Em sembla una proposta genial.
Gràcies per la informació. Intentarem no fallar.
Sergi i Eva

Tu hi aniras??

6:24 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free counter and web stats