28 de desembre 2006

L'EMPRESA DEL DIA

Hola amics! Anem al grà:
Us puc anunciar que definitivament marxo.
A uns quants la noticia us vindrà en sorpresa, a la majoria, però a uns altres més íntims, només faig que confirmar-vos la meva marxa en breus dies.
Fa un parell de mesos que estava en negociacions amb una empresa exterior per anar a treballar fora de Catalunya una temporada. Ara ja us puc confirmar que he estat acceptat i a mitjans de Gener m’incorporaré a ells.
Ja sé que voleu saber on vaig, però espereu una mica més, vale?

Vull agrair especialment a Jordi Sallés (de Repsol, i ex company de facultat) i a Mauricio Lombarda, Mau, totes les ajudes prestades per poder aconseguir aquesta oportunitat.
La história és la següent: A través d’un contacte de Planeta, (al començament vaig voler buscar feina a Planeta Internacional- Inversiones Hemisferio) vaig conèixer una gent del Banc de Sabadell (ja sabeu que Planeta té un % molt important del Banc de Sabadell). D’aquí vaig conèixer una gent de “la Caixa” (l’altre soci important al Banc de Sabadell, bé, fins fa uns dies quan ha venut la seva participació, precisament a Planeta) (per cert la gent de la caixa bastant gilipolles) i de la caixa vaig pasar a REPSOL (“la caixa” és un dels principals accionistas de Repsol). Allà per putes casualitats de la vida vaig contactar amb en Jordi Sallés, ex company de facultat, que em va obrir les portes a METROGAS, la meva empresa final. Tota una odisea vaja!

METROGAS
MetroGAS es una de las más importantes empresas de servicios públicos de la Argentina y la mayor en el sector de distribución de gas natural.Por su número de clientes -2.000.000 aproximadamente- es la primera de América Latina. La Empresa logró resultados ampliamente satisfactorios en términos de eficiencia, confiabilidad y atención a sus clientes, lo que redundó en una alta calificación: MetroGAS es la Compañía con mejor imagen pública de todas las que prestan servicios esenciales en la Argentina, con más del 75% de imagen positiva entre sus clientes y entre los líderes de opinión.

El 70 % de MetroGAS pertenece al Consorcio Gas Argentino Sociedad Anónima. Un 20 % cotiza en las Bolsas de Buenos Aires y de Nueva York, y el 10% restante está en manos de sus empleados, a través del Programa de Propiedad Participada
El Consorcio de Gas Argentino esta formado por:
BG Group, una compañía internacional de energía, es el operador técnico y posee el 54,67 % de la compañía propietaria de MetroGAS.Web:
www.bg-group.com

Repsol-YPF Sociedad Anónima, especializada en la exploración y explotación de hidrocarburos, controla el 45,33 %; es uno de los grupos empresarios más importantes del país.


SI, nois, marxo a ARGENTINA, a la Repsol d'allà, com a "Key account" (pringat de turno) en el departament de Planificació Estratégica (ja em va això!!). En principi fins a finals de juliol, després haig de tornar i, encara que finalment el meu lloc de treball estarà a BCN, suposo que hauré de pasar força temporades fora.
La meva familia argentina ja m’espera amb els braços oberts i seran els que em guiaran, i m’aculliran, en principi, per la ciutat de Buenos Aires. El tio Andrés, la tia Encarnación, Elena, Pablo,Eduardo .... gràcies a tota la familia.(que son molts!!) Ara he de començar a practicar argentí!!

Bé, només volia comunicar-vos la noticia, espero que no feu comparacions ni bromes tipus Calvano i Mexic, o si, per que no?, i ja ens veurem personalment amb tots vosaltres, amics meus, per acomiadar-nos i explicar en persona tots els detalls. O no.
Ja sabeu any nou, vida nova. O no.
Una abraçada.




----- Original Message -----
From: MLOMBARDI@METROGAS.AR.COM
To:
Xparedes@labog******.es
Sent: Wednesday, December 27, 2006 9:27 AM
Subject: INCORPORACION METROGAS

Estimado Frances Xavier:
Antes de nada agradecervos tus atenciones de la pasada semana en Barcelona. Comunicarte que finalmente mi vuelo llegó en hora y yo sin problemas, aparte del jetlag, que ya sabés afecta inclusive a los players del Barcelona... qué pasó?? Se perdió! Como lo hicieron, loco?? No preocuparse, tendras mas chances.
Me agrada comunicarte que tu petición, despues de revisar tus habilidades y competencias, ha sido atendida favorablemente por nuestro departamento internacional. Como te indiqué despues de tu incorporación podras realizar las actividades de capacitación de marzo a junio de 2007, en el Centro de Entrenamiento sito en Camino de Cintura y Libres del Sur - Llavallol - Buenos Aires (CP B 1836 HEA). Es lo mas temprano que te he encontrado.
En breves dias recibiras en tu domicilio de Moncada la documentación oficializada.
Felicitaciones y bienvenido a la empresa!!
Mauricio Lombardi Macri
DEPT. PLANIFICACIÓN ESTRATÉGICA
METROGAS
Gregorio Araoz de Lamadrid 1360, C1267 AAB
BUENOS AIRES - ARGENTINA

CONFIDENCIALIDAD: La información contenida en este mensaje y sus anexos es confidencial y para uso exclusivo del destinatario. Si ha recibido este mensaje por error, le agradeceremos que nos lo indique y proceda a su eliminación.
CONFIDENTIALITY: The information contained in this message and its attachments is confidential and for the exclusive use of its addressee. If you have received this message in error, please notify us and delete it from your system

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Ara que a Argentina s'aixeca el corralito, en Xavi diu que ens deixa per anar a ser el gall de Corral, diu que alla totes les gallines li pondran.
Si realment es vol despedir dels amics, i que no ens ensumem que es una innocentada, (tots hem vist 9 reinas)cal que ens convoqui a l'ABI, i des del teatri, ens canti:

No ploreu per mi montcadillus,
la cimentera la porto a l'anima,
la vida sencera us la dedico,
me'n porto garrafes d'agua del besos, la necesito.

ELs amics li respondrem:
Xavi Paredes, cambalache, problematico i febril,
El que no llora no mama,
I el que no Mama es un Gil...................

10:32 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free counter and web stats