21 de desembre 2006

LA CRONICA DEL DIA

Montcada Stadium, 22:00h. 4 graus. Una mica menys a l'acabar.

Darrer partit de l'any (darrer? però si al final dimecres vinent a tots aquests esquizofrenics els va bé jugar.....) entre Darkis i VenturaBoys.
Pels Darkis: Finidi, Antonio, Gorka, Edu, Pere i Xavi.
Pels Venturas: XaviNa, XaviC, Nani, Santi, Manel i Joan.

Bones alineacions a priori, però va semblar després que els dos equips ja havien iniciat les vacances de Nadal, malgrat (de Mar) que encara els quedava un dia de curro i la feina reclamarà els seus serveis erótics, però moralment eren de vacances. Per celebrar-ho millor podien haver agafat unes ampolles de whiskey (jack Daniels? No, McCallan baby) fer uns tocaments per aquí, uns tocaments per allà (de pilota? off course, baby) i al final anar a rodar Broke Back Mountain versió catalana i sense censura a les dutxes del vestidor. (masculí? l'únic que hi ha, carinyu).

Voleu dir que el partit va ser com un encefalograma pla? No, tant, però va ser tant emocionant com el sexe dels angels. (Sabeu que ara soc un angelet) Potser hagués estat millor reduir a cendres radioactives tot el camp de furbó a mig partit i marxar a fer copes, moltes copes, abans de la segona part. Millor això que acabar amb un tir a la nuca per jugar tan malament. Però ni Kim Jong Il disposa de tant armament per fer-ho. Potser Chuck Norris sí, però està tan desaparegut com l'autor de les millors mongolades que s'han vist fer sobre un camp de furbó, el defenestrat Calvano, que no oblidem. Ah sí, ..... i aleshores es van fer dues jugades molt maques que van ser gol, una per cada equip. Millor un resum del matx:
Xavi fa sis mesos q no marca un putu gol. Així li va. (i no parlem de ...)
Edu fa sis mesos que no defensa una merda.
Finidi fa sis mesos que no fa un putu pase. Ni un misil acaba en gol.
Antonio fa sis mesos que no fot una jugada sense queixar-se sense raó. Estos vascos...
Pere fa sis mesos que no juga pensant una mica abans de fer res.
XaviNa es va lesionar la mà i ho tindrà dificil pels seus handjobs. Segur q troba algun voluntari entre el poble.
Els vermells millor que s'autolesionin solets la seva autoestima i aprenguin la diferència entre una cadira i un penis. (si no la sabeu vigileu on seieu)

Al final em van dir que van guanyar els Venturas. I els Darkis van perdre. Per aleshores jo ja havia fotut el camp. A l'ambulatori. De nou.


El millor de la nit va venir després amb el típic sopar de Nadal que vem celebrar al Centric, mític restaurant de Muntkada-Siti, vil-la sociata. Aquest lloc es caracteritza per la multitud de malalts i zumbats que hi van, localitzats al final de la sala interior, agrupats al voltant de quatre llesques de pa amb tomaquet i pop. Es pasen la nit jalant pernil i consumint vi de baixa qualitat, xerrant de mogudes de politics marginals i segurament politoxicomans quan realment voldrien fer pintades amb ketxup a les parets o simplement drogant-se i autodestruint-se a la via pública, ostia no!, que ara hi ha els mossos, bé, doncs a l'interior de qualsevol altre antro. L'abi serviria.

Alguns també van fer l'intent de pesca d'arrosegament etílic (aquella pesca que es produeix quan tires droga a la beguda de la cambrera de turnu amb finalitats poc étiques per acabar arrosegant-la a la cova del llop). Però ni així. El pere ja volia fer un intent de llepada indecent, que segur hagués acabat amb retirada estratégica. Millor marxar a qualsevol local pijo ple de lagartones calentabraguetes, executives del dir, amb texans arrapats marcant xoxo depiladet. Bé, nosaltres ens vem conformar amb l'Ester, que ens tenia a tots embadalits. O quasi tots, vaja. La foto és seva, però us podria explicar a que olora, perque mentre li ensenyava el funcionament de la càmera, en la proximitat, ella m'explicava com s'aplica el perfum pel seu coll ters i suau. O no.
BON NADAL!










A la foto: xAviC, Nani, Antonio, Santi i Toni al costat ezquerra. Pere, al cap de taula, mirant les fotos que feia a les tetes de la Ester. Manel, Xavi, Joan, Gorka i xAviNa a l'altra banda.






Això va ser abans o després del matx??

Etiquetes de comentaris:

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Jo estava convençut que lo del dimecres passat era representar un pessebre vivent:

En Finidi feia de banyeta.
l’ Antonio d’àngel emprenyat “Ha sido falta, ha sido falta”.
En Gorka era el narrador que explicava allò de :
I mira que era humilde Jesús que pudiendo nacer en Bilbo………….”,
L’Edu d’esperit Sant.
En Pere de pastoret tocacollons:
“Ha estat penalti, penalti i lo tiro yo, yo, yoooooooooooo.
En Xavi Parets. De voluntària de la Creu Boja
XaviNa, d’enanitu rondinaire, Si no hi ha pernil pota negre i xupitos no torno!!
En XaviC d’aguelo cebolleta.
En Nani de rabadà autopendedit: Hòstia Nani però que fots, a qui passes la pilota???,
En Salva: Collons Xavi parets qui es en Salva?, que he agafat la llista de la teva relació? De quin Salva parles???
En Manel, d’angelet trapella, 2 regates i una voltereta i el mas difici todavia.
En Joan, el brau enfurismat: passeu-me ni que sigui un pase, conyo!!.

Digueu-me bons amics qui era el caganer????

10:35 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free counter and web stats