15 de desembre 2006

LES INSTRUCCIONS DEL DIA


Els amos de Can Ricart anuncien que la demolició és imminent.
Els propietaris de Can Ricart volen iniciar la demolició de les naus no protegides com més aviat millor. Ahir mateix, un dia després que els Mossos d'Esquadra desallotgessin els OKUPES de La Makabra que havien okupat l'antic recinte fabril, els amos ja van iniciar els tràmits perquè els concedissin noves llicències d'enderrocament o els convalidessin les antigues, que van ser suspeses per l'Ajuntament de Barcelona mentre es tramitava el pla de protecció del lloc.
Per la seva part, l'ajuntament, propietari del 60% de Can Ricart, també es posarà mans a l'obra. Francesc Narváez, regidor del districte , va anunciar que el consistori pretén executar de forma urgent el pla especial per a aquest lloc, que va ser aprovat en el ple municipal del 24 de novembre passat, amb el vot en contra de CiU i PP.
La protesta de La Makabra continuarà dissabte a la tarda amb una manifestació per Barcelona:

Este sábado 16 a las 17.30 en Pç. Universitat maniFESTAcció por la recuperación del espacio público, los espacios de creación autogestionados, por una Barcelona de la gente que vive en ella. Manifestacció lúdico festiva. Ven disfrazada de colores, pondremos una nota de color en las calles de esta Barcelona vendida a la especulación.
INSTRUCCIONS D'EMERGENCIA
VEI DEL POBLENOU, SI VEUS INDICIS D'ENDERROK AVISA AL TELÈFON DE GUARDIA 669 264 628 , ACTE SEGUIT HI HAURÀ LA FASE D'ALERTA GENERALITZADA:
-ES LLENÇARAN DES DE CAN RICART TRES COETS
-SONARAN LES CAMPANES DEL BARRI
-REBREU UN MAIL AMB INSTRUCCIONS. QUI EL VULGUI REBRE S'HA D'INSCRIURE PREVIAMENT A: CANRICART@WANADOO.ES . REENVIEU-LO A TOTES LES AMISTATS.
-REBREU UN SMS PER REENVIAR TAMBÉ.PER REBRE'L CAL INSCRIURE'S AL TELÈFON DE GUARDIA POSAT ABANS.
-ES POSARAN CARTELLS AL METRO DE POBLENOU, SELVA DE MAR I LLACUNA, A LA RAMBLA I AL MERCAT.
-PASSARÀ UN COTXE AMB MEGAFONIA.
CAL DIRIGIR-SE EL MÉS AVIAT POSSIBLE A CAN RICART.
Free counter and web stats