14 de desembre 2006

LA JUGUESCA DEL DIA

Estimats tots, ahir va ser el dia indicat per fer efectiva la juguesca que vem fer el passat 7 del 7 en el dinar al restaurant Casa Leopoldo. Hauriem d'haver anat el passat 12 del 12, però ho vem deixar per ahir 13 del 12, doncs ens anava millor a tots.
A partir de les 14:30 ens vem començar a trobar tots els apostants (MiquelÀngel, Toni+-, Joan, Xavi-C i Xavi-e) i els convidats (Antonio i Enric) al restaurant CARBALLEIRA.
Ens vem trobar el restaurant ple a vessar, no sabem per qué, però suposem que celebraven Santa Llúcia o alguna cosa similar. Però nosaltres ja teniem la taula reservada (per cinc) i ens vem encabir entre tota la gentada.
EL MENÚ
Després d'un petit estira i arronsa per obtenir la carta en català, vem demanar, com no podia ser d'una altra manera estant en un restaurant peixeter per excelència, el següent:
Uns entrants formats per Bunyols de peix, calamars a la romana, calamarcets, vieires, pop i vi turbio per fer-ho passar bé. De segon plat rap a la planxa per tots, amb un bon vi blanc fresquet. Coca de vidre de postre. Copa i puro. I com ja us imagineu, a la llarga sobretaula doncs vem tornar a fer una nova juguesca....
LA NOVA JUGUESCA.
La nova Juguesca diu així: En el termini comprés entre el dia 13 de Desembre de 2006 i el proper 31 de Març de 2007, ETA realitzarà un comunicat públic i inequívoc pel qual declararà la finalització de la treva.
Atemptats sense comunicat no valen. Comunicats confusos o equívocs no valen.
Els guanyadors rebran la oportuna recompensa el proper dia 4 del 4 del 2007 en forma de dinar en un restaurant encara per determinar.
Val a dir que va ser dificil escollir la juguesca i van sortir moltes diferents relacionades amb el TGV, la presidenta del Bilbao, el tripartit (perdó, l'entesa de progrés), les cafeteres nespresso o saeko i fins i tot alguna relacionada amb mí, que vem rebutjar per ser part interesada.
ELS APOSTANTS
Si et vols unir a aquesta juguesca pots fer-ho afegint en aquesta mateixa plana un comentari amb la teva elecció. Només s'admetran les incorporacions fetes fins el proper dimecres 20 de Desembre. EL proper dimecres penjarem definitivament a totes les persones que juguen i les diferents opcions triades.
Vinga, anima't i afegeix la teva.

8 Comments:

Anonymous Anònim said...

NO.
Àntonio.

12:11 p. m.  
Anonymous Anònim said...

NO.
ENRIC

12:11 p. m.  
Anonymous Anònim said...

SI!!
Joan

12:12 p. m.  
Anonymous Anònim said...

NO
Toni +-

12:12 p. m.  
Anonymous Anònim said...

NO
XaviC.

12:12 p. m.  
Anonymous Anònim said...

SI, i tant.
MiquelÀngel

12:12 p. m.  
Blogger XAVI-E said...

NO i no.

12:12 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Hola:
Encara seré un fixe de "visita diaria" a la vostra web... respecte a la juguesca, no se de que va, ni com funciona, però m'hi jugo un pèsol que no hi haurà comunicat d'ETA pel fi de la treva. Estaràn donant voltes al tema durant el proper any, i diria que s'anunciarà entrega d'armes i final d'ETA per les properes eleccions generals.
Una abraçada

11:55 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free counter and web stats