13 de febrer 2006

L'AVENTURA DEL DIA

El passat 21 de Gener vem sortir d'excursió. L'objectiu era un troç de GR per la Costa Brava. Però aquesta história ja us l'explicaré un altre dia.
El que vull explicar és que aquest dia, un cop estant allà, vem trobar-nos a una persona excepcional, un portent de la natura, conegut de tots per les seves gestes i per la seva superació personal. Només ell ha estat capaç de nedar distàncies increibles, soportant temperatures gèlides, desafiant a taurons, meduses i calamars gegants. Només ell ha estat capaç d'estar hores i hores, dies i nits senceres nedant sense pensar en res més que assolir l'objectiu. Suposo que no cal que us faci més presentacions, efectivament, és en Toni.
Toni a Cala Montgó, 21 de Gener de 2006.
En la primera foto el podem veure amb la seva vestimenta impermeable plena dels logos dels seus patrocinadors.

Toni amb el nou model de banyador "smallville" dissenyat especialment per obtenir una hidrodinàmica óptima de la part del timó inferior i boles laterals, colocant els últims logos dels patrocinadors: "Somos azules" "Movistar" "PAtronat de Turisme de Montcada" "ABI" "La Gene"




Finalment enmig del deliri i dels aplaudiments dels seus incondicionals admiradors , Toni va entrar a les gèlides aigues de Gener. En un tres i no res es va plantar a Menorca (o era Malta) i vet aquí que ja el teniem de tornada. Meravellós! Portentós!! Genial !!!
Disposem del video de la seva gesta, però aqui no es pot penjar. No deixeu de mirar "esports 33" aquest cap de setmana!!
A l'arribar no va necesitar dels ajuts dels equips mèdics, ni cap recuperació fora del normal, excepte l'habitual birreta en el xiringuito del costat.

Quina serà la propera aventura??
Free counter and web stats