01 de febrer 2006

LA VOTACIÓ DEL DIA 1/2/06


















Com ja sabreu el PP ha començat a recollir signatures per fer un referèndum. Us adjunto una imatge on veureu el contingut de la consulta. La frase, que no té desperdici diu: " Considera conveniente que España siga siendo una única nación en la que todos sus ciudadanos sean iguales en derechos , obligaciones, así como en el acceso a las préstaciones públicas. "
SI voleu votar només cal que aneu a la web del PP ( www.pp.es ) i voteu. Al formulari d'adhesió a la campanya es demana únicament el nom i un DNI, sense cap telèfon ni adreça electrònica de contacte. La web permet votar amb un nom inventat, o amb un nom real com el del mateix president del partit, Mariano Rajoy, sense que el número del DNI introduït hagi de coincidir amb el real. Pel que fa al DNI, es pot generar amb un dels molts programes que corren per Internet. El portal del PP també permet votar tantes vegades com es vulgui fent servir sempre el mateix nom i DNI. Heu provat de provar en el Google "NIF i BOE" per exemple.??
Però si voleu votar us puc recomanar una web on fan una altre consulta. A Pitido Popular, www.pitidopopular.com fan befa de la iniciativa posant un generador de DNI a disposició dels internautes que vulguin comprovar la fiabilitat d'aquest sistema de recollida de firmes. Jo ja he votat 16 vegades. Us imagineu que voti més gent que el nombre de ciutadans que hi ha en la España Única?
A votar a votar!!
Free counter and web stats