29 de maig 2007

LES ANÈCDOTES DEL DIA



SOBRE LES ERECCIONS MUNICIPALS (O ELECCIONS)


I amb quet article ja dono per tancat el capítol de posts referents a les eleccions municipals aquestes, que ens han tingut entretinguts una bona temporada. Ara venen les anècdotes, que sempre n'hi ha, i les curiositats que encara passen i continuaran passant, fent-nos sentir que malgrat que vivim al segle XXI a voltes no ho sembla pas.





Tinc un amic que li ha tocat ésser president de taula. A mig matí se li presenta una senyora d'edat avançada, andalussa, amb aquella gràcia i desparpall (en realitat vull dir "desparpajo", pro nusé com es diu) i es planta al bell mig del col.legi electoral, cridant:
- "He venio a votá, pero nosé como se hase eso"
- Doncs a veure, vosté ens diu a quin partit vol votar, li donem la papereta i votarà. A qui vol votar??
- Nusé. Jo no sé eso de los partios, nosé como se llama el que quiero votá.
- Bé, doncs si no recorda el partit ens pot dir el nom del candidat i li donarem la papereta. A vore, com es diu el seu alcaldable??
- Pos va a ser q no. Tampoco lo sé como se llama. Yo quiero votá ardel bigote.
- Llàstima, per que en el poble en tenim dos de candidats amb bigoti: un el d'esquerra i l'altre el del pp.
Per sort van trobar en el diari del poble una foto de tots els candidats i la senyora va poder escollir a dit a qui volia votar: quin dels dos era, el d'ERC o el del PP?? La resposta al final de l'escrit.



Un altre amic m'explica com van arribar a la seva mesa 4 furgonetes plenes dels avis del casal, portats de la maneta pels candidats d'un determinat partit polític, que els van portar fins la taula, els van donar el sobre del seu partit, van votar i se'ls van tornar a emportar. Qué opineu? Esta bé, no és gaire ètic, ensuma malament, quines bones persones les d'aquest partit, ...
Suposo que voleu saber de quin partit eren oi? Al final la segona resposta.





Un altre amic es va voler presentar per alcalde. Però no tenia prou suport per crear el seu propi partit independent i presentar-se en el seu poblet. (li demanaven més firmes de suport que habitants té el poblet del bergadà (us en dono pistes) ). De manera que va iniciar una ronda per tots els partits polítics existents per veure si algún d'ells li oferia el seu suport. Després d'unes quantes entrevistes va trobar un partit que el va recolzar i ell es va presentar sota les seves sigles. No ha estat escollit alcalde per UN sol vot. Sabeu sota quines sigles es va presentar??

I d'anecdotes n'hi ha moltes més, però de moment n'hi ha prou. Potser en penjo alguna més. Ja vorem. Per cert: 1: ERC. 2. CiU 3. PSC.
Apali!
Free counter and web stats