02 de maig 2006

L'EMPRENYADA DEL DIA 2/5/06

Hola, avui es fa el sorteig de les entrades per anar a veure el BARÇA a Paris.
EL meu estat d`ànim és d'emprenyamenta controlada. (Com quan jugo a futbol i perdem amb el Darki)(poques vegades, però perdem).
Soc un dels 70.000 que estarem al bombo. I no vull criticar el BARÇA, no vull criticar que els directius tinguin dret a 30 entrades cada un (com era alló... un home un vot, ara és un directiu... trenta entrades) (ho podem aplicar a l'ABI també això?) Criticaré a la UEFA per vendre al febrer 11.000 entrades per internet (l'any vinent en penso comprar i despres fer el negoci re-venent-les per Ebay), criticaré les 14.000 que es queda la UEFA per compromisos (ai ai ai si algun club critica la UEFA...) o les 10.000 que es queda la federació Francesa pels amiguetes. Si em toca el sorteig .... oblidarem ràpid tot aquest merder de les entrades (no us he parlat dels preus abusius del RACC oi?) i si es guanya la champions no quedarà ni el més petit record. Demà (quan no m'hagi tocat l'entrada) SÍ que els criticaré. Ara per ara , per criticar algú altre...... que tal us sembla LA FERIA DE ABRIL??
La feria de abril és una festa andalusa que es monten uns andalusos "enyorats".
Fins aquí no hi ha cap problema. EL que no entenc és perqué la fan amb subvencions (La FECAC, organitzadora, és l'entitat més subvencionada de Catalunya!!) i diners que paguem via impostos tots els catalans. Quasi m'estimo més que es gastin els diners en classes de català per la majoria de la gent que va a la Feria aquesta. I a més, com no paguen ni l'IVA de res, doncs més diners que quedarà per a les classes. Per que no miren els comptes de l'entitat organitzadora a veure on està l'iva de les factures, doncs qualsevol de nosaltres si no paguem l'IVA ja hem begut oli (aceite). I una altre cosa que no he entés mai.... si és una festa d'andalusos enyorats..... (apart de que la solució és fàcil) com és que no hi ha andalusos enyorats enlloc més? Qui vé amb mi a la Feria de Abril d'Euskadi???
un emprenyat!

1 Comments:

Blogger Guillem said...

Tio, ho sento.
Quan vulguis anem a l'Apriliako Ferioak (o com es digui en euskera)

7:04 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Free counter and web stats