09 de març 2006

LA CRONICA DEL PARTIT DEL 8/03/06

Montcada Stadium. Partit emés en directe per SeguraVisió i Montcada Ràdio a tot el mon mundial. 0 espectadors. (habitual) 0 espectadores (quina merda)

Es va veure un Darki molt superior al Ventura's durant la primera mitja hora. Després amb el pas del temps les forces blaves van anar baixant i el Ventura's les va saber administrar millor. La sort també va jugar en contra dels Darkis que van fallar 8 clares ocasions en el darrer quart d'hora, cosa que li hagués donat la victoria. De moment segueix la ratxa imparable dels Ventura's que ja porten molts partits sense conèixer la derrota.

L'equip inicial Darki era, com no podia ser d'una altra manera, diferent al de la setmana anterior i al de la anterior i al de la anterior. 6 partits, 6 alineacions diferents. En aquesta ocasió el cinc era el format per Salva Enke, David Finidi, Natxo Riquelme, Joaquin Correcaminos i Tomas Papa-blo. El super nou fixatge estava a la banqueta, Josep. Per que els nous fixatges pels que la directiva ha apostat clarament estan a la banqueta? Toni amb treballitis. Xavi lesionat. ( Els Ventura's ahir van reincidir en acusar a Xavi de simular una lesió per no formar part del Darki)
A l'altre banda, els habituals Juanito, Mingo, Nani, Manolo, Calvano i la gran reaparició de KaikuBifidus (vaja, quique per tots). Xavi Costas amb grip, pobret.

En contra de la lógica dels darrers partits el Darki va moure les seves fitxes d'una manera que no s'esperava el Ventura (ni jo): Natxo i Finidi jugaven al darrera, Tomas i Joaquin al davant. En moltes ocasions les pujades de Natxo posaven tanta presió a sobre de la defensa blanca que l'atac es resentia. El marcador es va començar a moure a favor del Darki. La entrada de Josep i la seva ràpida adaptació al joc Darki es va posar de manifest. Van començar a veure's jugades de merit entre finidi-Natxo i Josep. Grans triangulacions i molta arribada a gol. El marcador era clar, el Darki guanyava de 4 gols. 7 a 3. Hi havia un clar dominador, un equip a sobre el camp, un porter que no notava la falta de partits, tot ho posava (us recordo) l'actual campió.

El partit es va posar molt maco quan el Ventura's va començar a despertar. Kaikus va posar empenta i Manolo va començar a marxar de tots els uns contra uns. Juanito va començar a tenir la pilota i el Darki es va apagar. Joaquin no veia pilota, s'amagava?? Tomas no la treia mai de primeres, sempre vol fer un dribling més del que cal. Va arribar l'empat i les alternances en el marcador, sempre encara a favor del Darki, fruit de cops de rauxa, normalment de finidi atrevesant solet tot el camp coast to coast. En una jugada desgraciada una cesió a la defensa de natxo la va robar Juanito i va fer gol. Era la primera vegada que els Ventura es posaven per davant. I va ser un gol psicógic. En dos minuts els Ventura's van fer 4 gols que van deixar quasi sentenciat el partit. 9-12. David Calvano va fer el primer gol a favor dels Ventura's en tota la temporada. Fins ahir no havia marcat de blanc. Va ser el gol de la nit. No sabem com és que va entrar. És una jugada a càmara lenta , on els darkis estan tots parats mirant els moviments instintius bowie-vians de Calvano, paralitzats davant de tanta bellesa en moviment, de tanta harmonia en desplaçament, la materia i l'univers personificats en un sol instant al voltant de David, es va crear un forat negre temporal i el va aprofitar David per tocar lleugerament la pilota, tant lleugerament com les seves potes d'hipopotam li permeten, per crear un incomparable ballet futbolístic i fer entrar la pilota fins el final de la porteria on la xarxa la esperava per acaronar-la amorosament. Va ser un curt instant molt llarg.
La resta del partit va ser un tràmit. EL darki es va llençar a l'atac a la desesperada, amb molt poc encert de cara a gol. Tot ho fallava. Un parell de postes, dos regats més dels que calien, tres xuts clarisims a fora....i molt cansanci. AL final 11-14 pels Ventura's.
Al final, a les 0:00 vem celebrar l'aniversari del Juanito. 35 anyets de la criatura. Es va brindar pel Joan, pel futbol i pels amics. (Com no hi era el Jordi no vem portar pastís.)

AQUESTA ERA LA CRÓNICA DEL PARTIT DEL 16 GENER DEL 2003!!!
AHIR PER TERCERA SETMANA SEGUIDA NO ES VA JUGAR PER FALTA DE QUORUM. EREM 7.
NO SÉ SI ÉS UNA MALA RATXA DE LESIONS, PLUJA I BARÇA-CHELSEA O ÉS UNA MOSTRA DE DESINTERÉS GENERAL.
DESPRÉS DE LLEGIR HE TRET DUES CONCLUSIONS:
1.- NO SÉ COM COLLONS HEM SUPORTAT AL CALVANO TANT TEMPS ARA QUE JA NO FA GRACIA
2.- JO VULL CONTINUAR JUGANT I SERIA UNA PENA DEIXAR DE FER-HO. ENS HO PRENEM DE NOU EN SERIO I AMB COMPROMÍS O ES BUSQUEN NOUS FITXATGES.
PROPER PARTIT DIMECRES 15 MARÇ 21:30 MONTCADA STADIUM.
Free counter and web stats