31 d’octubre 2006

L'HOME DEL DIA



Hola,
Ha aparegut una nova versió de l'home del sac, es tracta de "L'HOME DEL CAT"

Ja fa uns quants dies que es pot trobar a You Tube el vídeo de presentació de l'home del CAT. És un home que surt de nit amb un sac ple d'adhesius i els va enganxant sobre la 'E' de les matrícules dels cotxes. Diu que, només en una nit, en va enganxar 8.000 a Igualada. En un manifest, l'home del CAT explica la seva intenció de recórrer els Països Catalans fent la seva croada catalanitzadora particular per substituir totes les 'E' i les 'F'.
Hem trucat a l'ajuntament d'Igualada i un portaveu de l'Ajuntament d'Igualada ha confirmat que en alguns dels carrers de la ciutat es poden observar clarament els efectes de l'home del CAT i que l'augment del nombre de vehicles que porten el distintiu és manifest.
Sobre les imposicions: Als qui l'acusen d'imposar un distintiu sense consultar-ho, l'home del CAT els respon, en el seu manifest, que la 'E' que la majoria duen al vehicle també és imposada.

Aquí podeu trobar el manifest:
http://www.vilaweb.cat/media/attach/vwedts/docs/manifestcat.pdf

30 d’octubre 2006

EL REPTE DEL DIA

ACONSEGUIT!!!
EL 14 de Novembre de 2005 vem llançar el Repte Trias, que podeu revisitar aquí:
http://latonteriadeldia.blogspot.com/2005_11_01_latonteriadeldia_archive.html
i ara us podem anunciar que ha estat aconseguit.
Felicitats per la vostra perseverancia i paciència!!
Cliqueu per ampliar la imatge.


LA TONTERIA DEL DIA

Fa alguns dies que he sentit la noticia que davant dels distints ranquings que publiquen els mitjans de comunicació, sobre els resultats del dia 1, una pastisseria ha tingut la bona pensada d’organitzar el panellemotre.

Es tracta de controlar com van les vendes dels panellets que han elaborat amb la cara de cada un dels candidats a la presidència de la Generalitat. En funció de la demanda s’extrapola a la popularitat de cada un d’ells i s’extrapola als resultats electorals.

A dades d’avui el Panellet més demandat és el del Sr. Carod., d’ací en podríem concloure que els menjadors de panellets per Excel·lència son els d’ ERC.

Els d’ERC deuen dir com diem tots cada any:

I que cars que resulten els panellets, i amb un tres i no re, ja te’ls has cruspit, el proper any passo d’anar a la pastisseria i me’ls faig jo”.

Això ho diem cada any, cosa que vol dir que cada any tornem a pagar a preus desorbitats la pasta de ametlla amb patata i sucre.

És prou adient que els més menjadors de panellets, siguin els d’ERC, que políticament es diuen:

I que car que ha resultat entrar al govern de la generalitat. A la propera legislatura farem un pacte ben fet, o el tinell no es reeditarà.”.

I de la mateixa manera a l’any següent tornaran a la pastisseria, i es tornaran a queixar, tornaran a maleir el pacte ja sigui amb el PSOE o amb CiU.

I els del PSOE, no mengen panellets?

Algun en deuen de menjar, però de ben segur son més fagocitadors de Castanyes..

Ep, no estic augurant que es fotin una gran Castanya!!, no penseu malament!!.

El que te molta tendència a la castanya, és un castanyut,

i a l’estatut li ha sortit un cuc.

Esta corcat i el poble fa de banyut.

I els d’Iniciativa?,

Com a partit representant de la classe obrera, els toca fagocitar moniatos, molts molts molts moniatos.

Però aquí se m’estronca la inspiració per que no m’imagino al Saura i a la Mayol celebrant el 1 de novembre menjant moniatos. Més aviat crec que son compradors de panellets en pastisseria fina.

I els de CiU?.

La gent que ha pres el relleu, a les velles generacions de CiU, per la castanyada deuen fer consum extensiu de mistela, a jutjar pel comportament del Madí i Felip Puig.

Ara si li adjudiquem algun paper en el Mas, el que més li escau al xicot enclenxinat, és el de Juan Tenorio. A quina Ines li caldrà galantejar el dia 2????

Se’n sortirà?, li faran pagar els seus pecats des de l’ultratombà??

Als del PP, que els queda?

Doncs el que s’adiu més per aquestes dates.

Anar a visitar als Morts.

Ja sabeu:

ESPAÑA SE ROMPE!!! Uh Uh Uh!!!!!!!

Deures del dia.

Encara que no us ho sembli, té relació amb la tonteria d’avui.

Per quina raó el règim franquista no va canviar el nom del carrer Rafael de Casanova??.

Apa siau.

XaviCosta

27 d’octubre 2006

LA PETICIÓ DEL DIA

AHIR AL PROGRAMA DE RADIO AQUALUNG ENS VEM OBLIDAR DE LA PETICIÓ D'UN OIENT. PERÒ ARA US ADJUNTO EL LINK PER SUBSANAR L'ERROR.


ja teniu preparara la ultima d'alejandro sanz "a la primera persona" del CD el tren de los momentos per aquesta nit? És una peticio d'un oient. El video clip també m'agrada especialment la ultima escena.

http://www.alejandrosanz.com/

LA FRASE DEL DIA


Us mostro la darrera que m'han enviat:

Si
Tens
Ous
Passa-t'el

La Tonteria del Dia adverteix que fer cas d'aquesta Tonteria pot perjudicar la vostra salut.

25 d’octubre 2006

L'ACTE DEL DIA

Com cada any aquest cap de setmana es farà la 12ª edició del "Torna a Casa".
Diumenge 29 , el CRAM alliberarà les tortugues marines recuperades aquest estiu. El CRAM, la Fundació per a la Conservació i Recuperació d´Animals Marins celebra el seu dotzè “Torna a Casa” amb un alliberament popular de tortugues marines a la Platja de Llevant de Premià de Mar, davant del Centre de Recuperació.
Amb aquest alliberament el CRAM torna al mar les darreres tortugues que a l'estiu han arribat al Centre de Recuperació. Així es tanca la Campanya “Ajudem-la” de rescat i recuperació de tortugues marines gràcies a la col·laboració activa del sector pesquer català. La Fundació CRAM porta més de 12 anys treballant conjuntament amb els pescadors en la tasca de recuperació de tortugues marines. Un dels projectes que duu a terme és la campanya "Ajudem-la" que té com a finalitat el rescat i recuperació d´aquests animals gràcies a la col·laboració dels pescadors que avisen el CRAM i li porten els animals capturats accidentalment a l'estiu. La campanya "Ajudem-la" finalitza cada any amb el "Torna a Casa", un acte de sensibilització ciutadana en el qual es tornen al mar les tortugues marines que han estat assistides al Centre de Recuperació durant els mesos d´estiu i que encara es troben ingressades. Aquest acte suposa la oportunitat d´agrair a pescadors, a voluntaris i a altres col·lectius l´esforç realitzat. Al mateix temps és una oportunitat d´apropar la problemàtica de les espècies i els habitats marins en regressió del mar Mediterrani als ciutadans en un acte de sensibilització únic.
L´acte d´alliberament està integrat en la II Jornada per a la Conservació del Medi Marí, on es vol fer un esment especial a l´estat de l´ecosistema litoral del Mediterrani. En aquesta jornada es desenvoluparan una sèrie d´activitats, destinades a la conscienciació de nens i grans. L´acte serà presidit pel conseller de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, Francesc Baltasar, i l´alcalde de Premia de Mar, Jaume Batlle.
Acte: De 10:00 a 12:00. Exposició Les causes de regressió del litoral. Neteja del fons marí, taller infantil, concurs familiar de figures de sorra...
A les 12:00h Cloenda de la Jornada, entrega de premis i alliberament de les tortugues marines.

Dia: Diumenge, 29 de octubre, Lloc: Platja de Llevant, (davant mateix del CRAM) (davant mateix de casa) Premià de Mar.
Ep! recordeu que és un acte magnífic per assistir amb els nens. Ens veiem!
Xavi

24 d’octubre 2006

EL POETA DEL DIA

Avui us presento alguns dels haikus que el mestre Enric Piera va oferir en la presentació del seu llibre a l'ABI la setmana pasada. En té molts més però no els recordo, tants com per omplir un llibre. Poemes per reflexionar sobre les nostres vides, amb tocs d'humor i sobredosi d'amor.

Un ocell despistat
s'ha enamorat
d'un rellotge de cucut.


Va caure
aixafat pel pes
dels propis arguments.


Les raons de pes
no les enregistre
la bàscula.


Va sortir-se
amb la seva
i amb la meva.


De l'amor a l'odi
hi ha un sol pas:
tú.


Feia uns crits
tan estranys durant l'orgasme
que calia un traductor.


Cau en la temptació
amb tan mal peu
que es fa un esquinç.


Aprofitant que té vacances,
es pren el temps necessari
per entrar en l'univers
de la seva parella.
Hi entra, i es troba
amb un grup d'homes
que el mira amb hostilitat.


T'estimo encara
que el teu marit
em subestimi.


L'amor de la seva vida
ho era també d'altres vides.



AFEGEIX EL TEU COMENTARI O EL TEU HAIKU

LA FRASE DEL DIA

Una
Nació
Independent
Catalana
És
Factible

a algú se li acut algun més?? afegiu-lo als comentaris.

23 d’octubre 2006

EL REPTE DE LA SETMANA


Hola a toton!!
Estimats cumpanyés, questa setmana si els meus càculs no van errats (i ja sabeu que acostumo a anar errat) doncs aquesta setmana un dels magnífics jugadors del DDT, DARKI DREAM TEAM, assolirà la xifra màgica de 1.000 gols. MIL. Ni un ni dos ni tres..... sino 1000!!! Ara mateix en porta 995. Si aquest dimecres en el proper partit contra els Ventura Boys o blanquets (o com vulgueu que us diguin) doncs si assoleix la xifra de 5 gols haurà arribat als 1000 gols en el campionat. Tot un record!!
I aquest és el repte de la setmana pel company DAVID, FINIDI per tots, assolir 5 gols!!!. Realment li he posat fàcil, oi que sí?? DAVID tu pots!!
Dijous la solució.
Foto: Finidi et moi celebrant una victoria sobre els blanquets. Una de tantes.

19 d’octubre 2006

EL PROGRAMA DEL DIA

eiiiiiiii!!!!!! Vince Fontaine en directe from Montcada Radio, el vostre locutor preferit que cada nit entra a les vostres habitacions fins el vostre llit per xiuxiuxeuar-vos a les urelles boniques paraules i posar-vos bona música per dir-vos bona nit. Benvinguts al nostre programa, ara ja et pots relaxar, welcome a un altre mon, un mon de sensacions, un mon de música, deixa que la música t'envolti, t'ompli i t'elevi fins on estem nosaltres. Serà bó retrobar-nos.
I ara treu-te les sabates, posa't còmode, seu al teu lloc preferit, baixa els llums, descorda't un botó més, potser un altre,
relaxa't, respira tres cops, suaument, lentament, puja una mica el volum, acarona't el clatell uns instants i per un moment tingues un pensament feliç i fugisser. Això és aqualung. Fes aqualung.

AQUALUNG: Un coctail musical cosmopolita i sense complexes. Un programa amb musiques creatives i un viatge a traves dels sons que es fan al mon més enllà de les modes i la comercialitat.
Ja sabeu cada dijous de 21:00 a 23:00: AQUALUNG. Montcada Radio 104.6 FM. O des d'arreu del mon a http://www.montcadaradio.com

Juli i Xavi son AQUALUNG.




I avui un programa protagonitzat per dones. Amb música de Jane Birkin, Mari Boine, Marisa Monte, Laura Michelle Kelly, entre altres, veus fràgils, veus de vellut, veus d'alcohol i veus erótiques.

LA FOTO DEL DIA


Hola! ja no recordava la sensació de llevar-se al matí, obrir la finestra i trobar-se, un dia qualsevol, una densa boira que ho tapa tot, que ho humiditeja tot, que tapa el cel, el sol i la llum. És aquella boira que puja pel riu i arriba a tapar tota la ciutat, és un tel que ho mulla tot, carrers, cotxes i persones. És Montcada, ja no ho recordava.
Com no s'hi pot lluitar, s'ha d'acceptar.
De manera que he agafat la moto, m'he equipat amb tot l'equip de pluja i enlloc d'agafar la nacional o l'autopista, avui m'he llençat per la carretera de la Roca, a fer unes voltes i a còrrer una estona prop de la muntanya. A l'arribar a BCN la boira, la pluja i l'aigua ja havíen desaparegut.
Això té la boira.

18 d’octubre 2006

EL FESTIVAL DEL DIA

Hola a totón!
Aquests propers dies 19-20-21 i 22 d'octubre tindrà lloc el Vè FESTIVAL ESCENA POBLENOU de teatre. Com diu el seu nom es desenvolupa al barri del Poblenou de BCN i abarca disciplines tan variades com la dansa, el circ, el clown, el teatre de carrer o el teatre d'objectes, fugint del teatre convencional. Aquest any ens ho hem currat molt i us aseguro que hi ha un programa boníssim, on es combinen actuacions al carrer amb grans montatges a les sales, on es combina l'humor més càlid amb l'intimisme més captivador. No us ho perdeu. Us
adjunto l'adreça web on podeu consultar la programació i escollir el que us convenci més. A mi em trobareu tots el dies rondant per allà. Pregunteu per mí.








I a més a més com esteu molt molt aprop de casa (num. 6) em podeu venir a fer una visita sempre que volgueu, xavals!! A passar-ho bé!!!

http://www.escenapoblenou.com/programa.php




















Aquí amb el Sergi en un moment de l'actuació l'any passat dels super-agents especials!!

17 d’octubre 2006

L'ERRADA DEL DIA

Estimat company Toni +/-, fent repàs de coses antigues he detectat un error en el blog que veu penjar. Només espero que el corretgiu. És força evident.

http://xavianiversari2006.blogspot.com/
xavi-e

16 d’octubre 2006

ELS AMANTS


Cap de setmana de ruta amb "els amants de lulu", companys de trifulques. Amb ells un escolta, disfruta, canta, sommia, balla, salta, crida, mira , gaudeix i viu!! I sempre descobreixes coses noves, persones noves meravelloses i ambients diferents. Aquí els teniu, Ferran, Pep, Adrià, Violant, Robert i Marta dalt l'escenari improvitzat de la Sala-Bar "Macarró", a Calaf. Era així oi??

No hi ha + fotos doncs em vaig quedar sense bateria (si, si, com canvien les coses, oi? jo em vaig quedar sense bateria :-( !!! ) Però l'important és que ja us informaré de les properes actuacions del amants. Em refereixo als "amants de lulú", valens?
La dedicatoria del dia diu:
"jo aquí trescant singlades espellucant els seus antulls i quan atanyo a casa me la trobo amb els paltrons escarits, !!!malgirbada!!!" (música i lletra de Ferran) Però la frase dodecafonica del cap de setmana va ser una altre,... ai, el temps el temps....
S'ha acabat. Quin a-gobi.
Salut!

PD: Us he explicat el ritual? Encara no tinc clar si s'ha de fer mirant als ulls de l'altra persona, particularment penso que si, com quan brindes les copes, però cal fer-lo. Més endavant us penjaré una demo.

la web del macarró:
http://www.firesifestes.com/images/Anuncis%20Inici/Cal-Macarro/Cal-Macarro.htm

SOTERRAMENT TOTAL



SOTERRAMENT TOTAL
Pròxima ASSEMBLEA
DIJOUS, 19 d'OCTUBRE de 2006 a les 20 h.
a l'ABI (C/ Colón, núm. 5)
Amics,
En primer lloc us volem agrair la vostra col·laboració amb la Plataforma pel soterrament total.
Gràcies a moltes entitats i associacions com la vostra, que des del primer dia us heu adherit a la plataforma, col·laborant i participant en tots els actes que s'han anat fent, avui tenim el compromís par part de les Corts espanyoles, i del Ministeri de Foment, que la línia Barcelona-Portbou, serà soterrada en la seva totalitat, al pas per Montcada.
Tenim també una assignació pressupostària de 120 milions d'euros, per a la realització de les obres.
Entrem ara, en una nova etapa de reivindicació per aconseguir que aquesta obra es realitzi, tal i com se'ns ha promès, l’abans possible, i necessitem que aquesta promesa es converteixi en un compromís formal i documentat, no més enllà de l'inici de les obres del T.A.V.
Per això us convoquem a l'assemblea que farem el proper dijous dia 19 d'octubre a les 20 hores, al local de l'A.B.I., perquè entre tots puguem decidir les línies d'actuació més adequades per aconseguir els objectius que ens hem marcat.
Us hi esperem.
SECRETARIAT DE LA PLATAFORMA SOTERRAMENT TOTAL ARA.
Ep! i us penjo unes fotos de la mani pasada, de la tallada de la via, de la xiulada als trens i de l'assemblea a l'ABI.
xavi

11 d’octubre 2006

EL PENSAMENT DEL DIA

Juga a perdre la por
i escriu a qualsevol paret de casa teva
tots els noms que han omplert de llum la teva vida,
per dir-los un a un
i no sentir-te mai ni abandonat ni sol.
Miquel Martí i Pol (Roda de Ter 1929-Vic 2003)

09 d’octubre 2006

EL PARTIT DEL DIA


I AHIR VEM ANAR AL PARTIT INTERNACIONAL
CATALUNYA-EUSKADI.
PODEU VEURE LES IMATGES A:

http://esticconvocat.blogspot.com/

07 d’octubre 2006

ELS RETRETS DEL DIA


I vull jugar amb tu a fet i amagar, i seure al costat de la banyera mentre prens un bany d’espelmes, i fer-te un massatge al coll i besar-te els peus i agafar-te la mà i anar a dinar i no enfadar-me si m’agafes el menjar i trobar-nos al restaurant i parlar de com ha anat el dia, i dir-te com m’agraden les teves noves botes, i fer crispetes i veure grans pel·lícules, i veure series espantoses i fer-te fotos quan estàs adormida al sofà, i donar-te el cacau quan condueixes, i voler-te pel matí però deixar-te dormir una estona més i besar-te l’esquena i tocar la teva pell i dir-te com estimo els teus cabells, els teus ulls, els teus llavis, el teu coll i fer l’amor amb tu a les 3 de la matinada i d’alguna manera, d’alguna manera, d’alguna manera comunicar-te una mica aquest aclaparador, immortal, irresistible, incondicional, sempre creixent i inacabable amor que tinc per tu.

I seure esperant fins que tu arribis a casa i preocupar-me quan vens tard i posar-me content quan jo arribi d’hora i regalar-te llibres i disculpar-me quan m’equivoco i sentir-me tant bé quan em perdones, i mirar les teves fotografies a l’ordinador i desitjar haver-te conegut des de sempre i sentir la teva veu a la meva orella i sentir la teva pell sobre la meva pell i espantar-me quan t’enfades i em mires amb odi amb la teva cara cap amunt sense deixar-me tocar-te, i dir-te el que no t’he dit, que ets genial i agafar-te quan estàs al refugi i posar-te bé el cabell que t’ha marxat cap al cantó i abraçar-te quan vens a la cabanya demanant disculpes i voler-te quan t’oloro i ofendre’t quan et toco, i magrejar-te el pit i posar-te calenta per la tarda i agafar fred quan dormim després de fer l’amor, i tenir calor quan ens tapem amb la manta i desfer-me quan em somrius i dissoldre’m quan rius i no entendre quan creus que no ets per mi el primer del mon i preguntar-me com és que pots pensar això, i maleir-me i maleir-te per això i preguntar-me qui ets però acceptar-te de totes maneres i explicar-te que les boires de les muntanyes son dracs que venen a veure a la chica, a la noia encantada que estimo i vol volar a través de l’oceà, i escriure poemes per tu i preguntar-me perquè no em creus i tenir un sentiment tant profund que no tinc paraules per explicar-lo i voler-te regalar un didal, mil didals, i estar content de sentir-me gelós perquè surts a sopar fora de casa, i olorar la teva roba intima abans de posar-la a la rentadora, i comprar-te regals que tu no vols, i demanar-te que et casis amb mi a la casa de colònies i tu dius que no altre cop però t’ho segueixo preguntant perquè tot i que tu creus que no ho dic de debò ho he estat dient de debò des del primer cop que t’ho vaig dir. I vull preparar viatges emocionants i imaginar-me gimcanes, aventures i jocs secrets on tu ets la protagonista, i arreglar el jardí i mullar-te els peus amb la manguera i eixugar-los amb una tovallola. I explicar a tothom com t’estimo i no sentir cap vergonya.

i divagar per la ciutat pensant que és buida sense tu i voler el que tu vols i pensar que m’estic perdent i saber que estic salvat quan sóc amb tu i explicar-te el pitjor de mi i intentar donar-te el millor de mi perquè tu no mereixes menys que això i contestar a les teves preguntes quan no hauria i dir-te la veritat quan en realitat no voldria i intentar ser honest perquè sé que ho prefereixes i pensar que tot s'ha acabat però esperar-me només deu minutets abans que em fotis fora de la teva vida i t’oblidis de qui sóc i provar d’acostar-me més a tu perquè és bonic aprendre a conèixe't i val la pena l’esforç i jugar a parlar amb tu en francès malament i l’anglès encara pitjor i tornar a fer l’amor amb tu pel matí i d’alguna manera d’alguna manera d’alguna manera comunicar-te una mica aquest abrumador agobiant immortal irresistible incondicional amor que tot ho avarca i que enriqueix el cor i expandeix la ment, aquest sempre creixent i inacabable amor que tinc per tu.

I et donaré les meves papallones, no em diguis que no, perquè és un alliberament tenir amor un altre cop i estirar-te al llit i ser abraçada i acariciada i tocada i besada i adorada i el teu cor saltarà quan sentis la meva veu i vegis el meu somriure i sentis la meva respiració passar pel teu coll i el teu cor s’accelerarà quan et vulgui veure i t’enganyaré des del primer dia i m’aprofitaré de tu i et fotré la vida i et trencaré el cor perquè tu me’l vas trencar primer i m’estimaràs cada dia més fins que et sigui insuportable i la teva vida sigui meva i agafaré el que vulgui de tu i marxaré i no et deuré res, i aquest amor sempre sempre estarà amb tu sempre.......

Etiquetes de comentaris:

Free counter and web stats